Zwangerschapsvervanging

Vervanging bij zwangerschapsverlof is vaak gewenst in functies als secretaresse, management assistente, personal assistant, directiesecretaresse, HR Adviseur, HR Manager e.d.

Zwangerschapsvervanging door een professional is belangrijk. Bij vervanging tijdens zwangerschapsverlof wilt u een professional die snel ingewerkt is en vrijwel direct productief. En u wilt iemand die de zwangerschapsvervanging periode helemaal vol maakt. De periode van zwangerschapsverlof duurt soms 16 weken (minimaal), maar soms duurt het zwangerschapsverlof ook wel 20 weken of meer.

Daarnaast nemen sommige jonge moeders een vakantie op, direct na het zwangerschapsverlof, waardoor de zwangerschapsvervanging weer wat langer duurt. Ook is het verstandig om de vervanger goed in te werken en na afloop een overdracht te laten doen, zodat de zwangerschapsvervanging soepel verloopt.

Poule met vervangers

Daarom heeft Pienk een poule met gemotiveerde en goed opgeleide professionals , die voor de periode van zwangerschapsvervanging al hun kennis en vaardigheden willen inzetten voor u! Daarbij kunt u denken aan secretaresses, directiesecretaresses, management assistentes, HR Adviseurs of HR Managers, etc.. Allemaal professionals op MBO+, HBO en WO niveau.

Heeft u een medewerker die met zwangerschapsverlof gaat enzoekt u iemand voor de zwangerschapsvervanging, neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om zwangerschapsvervanging.

Pienk kan uw vacature tijdens zwangerschapsverlof uitstekend invullen met een ervaren professionals, zoals een (directie-) secretaresse, management assistente, personal assistant, HR Adviseur of HR Manager. Dit doen we meestal met een freelance professional. Die zijn gewend om ergens blanco binnen te stappen en kunnen binnen enkele dagen meedraaien.

Pienk is dé specialist op het gebied van zwangerschapsvervanging (vervanging bij zwangerschapsverlof). Kijk ook op vervanging zwangerschapsverlof.