Uitzenden

Pienk is niet echt een uitzendbureau, maar uitzenden behoort wel degelijk tot de mogelijkheden. Sommige werknemers vinden het heel erg fijn om op uitzendbasis bij verschillende opdrachtgevers te werken, meestal vanwege de afwisseling. Wij hebben ook opdrachtgevers die behoefte hebben aan tijdelijke ondersteuning, voor langere of kortere tijd. In die gevallen is uitzenden een prima optie, waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. In die gevallen fungeren we dus wel als uitzendbureau. Een uitzendbureau voor Office Professionals.

Vaak gebeurt het dat een uitzendbaan wordt omgezet in een vaste aanstelling. De medewerker die via Pienk als uitzendkracht werkt, kan kiezen uit een wekelijkse, tweewekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling. Pienk heeft veel secretaresses, management assistentes, binnendienst medewerkers, account managers, HR adviseurs etc. aan de slag als uitzendkracht. In de meeste gevallen wordt het na de uitzendperiode wel een vaste baan.

Bent u benieuwd welke voordelen en andere diensten, naast uitzenden Pienk u te bieden heeft? Wij zijn u graag van dienst!

Indien u zoekt op uitzenden of uitzendbureau, dan komt u op deze pagina. Is uitzenden niet wat u wilt, kijk dan op werving en selectie.