Opdrachtgevers over Pienk

Stichting SBOH:
"Pienk bemiddelt al jaren voor de openstaande vacatures voor onze personeels- en salarisadministratie. Toen ik de nieuwe contactpersoon werd, kwam Christel Verhoeven direct langs om kennis te maken.

Het contact is heel persoonlijk, waardoor ze de organisatie goed kent en precies weet wie wij zoeken. Deze persoonlijke touch maakt de samenwerking heel prettig. We worden goed betrokken bij het proces en als het een keer niet lukt om een vacature te vervullen, is Christel daar ook heel open en eerlijk over. Het inzetten van Pienk scheelt ons veel tijd!"

Sharon Van der Woning , NEP The Netherlands
"Bij Pienk weten ze het verschil te maken in een markt waarin met CV’s geschoven wordt en het persoonlijke aspect dat juist zo belangrijk is binnen Werving & Selectie, vaak vergeten wordt.

Voor de invulling van onze vacatures binnen ons planning- en salesteam is Pienk een vaste leverancier. De betrokkenheid, open- en eerlijkheid, de snelheid en de autonome kandidaten die worden voorgesteld, maken de samenwerking uniek. Ik weet dat als Maaike voor ons aan de slag gaat we kwaliteit aan tafel krijgen. Ik word nooit verrast door een kandidaat die ik ophaal bij de receptie waarvan ik denk: “Dit wordt een lang gesprek, ik weet nu al dat dit hem niet wordt.” Ons bedrijf is groeiend en vaak veranderd binnen een werving- en selectietraject het profiel waarvoor we werven. Soms is het een zoektocht naar een speld in een hooiberg, maar bij Pienk weten ze deze te vinden."

Arianna Harthoorn, HLG Accountants & Adviseurs
"Voor de invulling van 2 vacatures in een ondersteunende rol binnen onze organisatie kwamen we via Google op de website van Pienk terecht.

De website van Pienk sprak ons aan en een kennismakingsgesprek was daarna snel gemaakt. Pienk besteedt veel aandacht aan het leren kennen van het kantoor zodat zij de juiste match tussen kandidaat en kantoor kunnen maken. Ook de vacatures werden stap voor stap doorgenomen. Niet zomaar elke kandidaat werd aan ons voorgesteld. Inmiddels zijn de vacatures vervuld en zijn wij weer op volle sterkte. Mede dankzij Pienk!"

Lotte Wilmer, Plus Retail
'Van een samenwerking met een bureau verwacht ik dat ze mij ontzorgen en dat doet Pienk. De kwaliteit van Pienk is hoog, bijna iedere kandidaat die ze voorstellen nodig ik uit, het persoonlijke contact is erg prettig, ze schakelen snel en ze zijn open en eerlijk over de verwachtingen. Ik zou Pienk zeker aanraden!"

Johan Steltman, Marosel
"Onze organisatie groeit snel en om deze groei te blijven realiseren werken wij succesvol samen met Pienk. Onze ervaring met andere bureaus was vooral dat zij het ‘wegzetten’ van kandidaten het belangrijkst vinden. Pienk nam de tijd om ons bedrijf te leren kennen en komt persoonlijk bij ons langs om een nieuwe vacature goed door te spreken. Zij denken met ons mee en zoeken een kandidaat die past in ons team en goed aansluit op onze vacature. Dit levert tot nu toe perfecte matches op!".

Yvette Takken, FSB
"Toen we op zoek waren naar een office manager | managementassistent en een projectassistent werden we getipt om eens met Pienk contact op te nemen. Die tip bleek een gouden tip. Tijdens een prettig kennismakingsgesprek kregen we van Anne een duidelijk advies over een te volgen aanpak. We waren snel overtuigd en de aanpak van Anne bleek te werken. Al snel spraken we goede kandidaten en besloten we Anne te vragen voor ons ook nog een derde nieuwe collega te zoeken. Ook deze procedure verliep weer snel en constructief waarbij Anne ook duidelijk op zoek was naar een match tussen de nieuwe collega's, iets wat door iedereen als zeer prettig ervaren is. Kortom; we hebben een erg prettige samenwerking gehad met Anne en Pienk!"

Hans Hofstede, Hofstede cs Milieuadviseurs
“Min of meer bij toeval kwamen we bij een kleine zoektocht op Internet bij Pienk uit. Het gevoel dat we bij Pienk kregen bleek al snel heel terecht. Een afspraak ter kennismaking was ondanks de vakantietijd zo gemaakt. Binnen no-time vonden Anne en Maaike verschillende goede kandidaten en eveneens binnen no-time hebben we de vacature in een mooie samenwerking vervuld gekregen. Onze verwachtingen waren al hoog, maar het is nog beter verlopen.”

Heleen Hordijk, Directeur Coachopleidingen Europees Instituut de Baak
“De professionele en fris ogende website van Pienk maakte me nieuwsgierig naar een nadere kennismaking, toen er op ons kantoor afgelopen winter een vacature voor een allround opleidingscoördinator ontstond.

De keuze voor Pienk bleek een uitstekende, waarbij ik met name het prettige contact met Christel, het goed luisteren naar wat de klant zoekt en de snelle, adequate opvolging van afspraken wil noemen. Zeker zo belangrijk: de selectie van kandidaten die aan ons voorgesteld werden, voldeed geheel aan mijn verwachtingen. Inmiddels hebben we de kandidate van onze keuze een dienstverband aangeboden".

Lindsay van den Berg, HR Manager Elysee Dental
“De eerste kennismaking met Michel was zeer positief: duidelijk kennis van zaken, heel enthousiast en enorm gedreven. Toen wij een geschikte kandidaat zochten voor een nieuwe en belangrijke functie binnen onze organisatie was de keuze voor Pienk dan ook snel gemaakt. Pienk heeft op een professionele wijze de zoektocht opgestart en heeft in korte termijn goede kandidaten aangeleverd. We hebben de vacature met behulp van Pienk ingevuld en zijn nog steeds erg tevreden met deze nieuwe collega!”  

Jan Muurling, Directeur Stichting Huisartsopleiding Nederland
"Min of meer toevallig terechtgekomen bij Pienk tijdens de zoektocht naar een goed gekwalificeerde directiesecretaresse. De website zag er veelbelovend uit. Uiteindelijk gaat het om de dienstverlening en die was van zeer hoog niveau. Goede bereikbaarheid, men nam de tijd om zich te orienteren op de functie en een voordracht die leidde korte tijd later tot een uitstekende match. Daarnaast heeft Pienk me geholpen bij het zoeken van een kracht tijdens de overbruggingsperiode. Kortom, zeer tevreden. Pienk neemt werk uit handen en levert door haar professionele en adequate aanpak een uitstekend resultaat."

Johan van Doremalen, General Manager EMEA, Microline B.V.
"Doordat ik Dési en Michel al langer ken, was het geen moeilijke beslissing om Pienk in te schakelen voor een opdracht tot het zoeken van een Finance Manager.
Doelgericht als ze zijn, kwam Pienk al snel met een shortlist van kandidaten die niet voor elkaar onderdeden.
Met de juiste begeleiding van Pienk zijn we uiteindelijk met die kandidaat in zee gegaan die écht de juiste match voor ons was, en deze keuze bleek de juiste; Hij werkt alweer een jaar voor ons en heeft inmiddels zijn contractverlenging verdiend."

Natascha Rijkens, Teamleider Verkoop Binnendienst Agrifirm Feed 
"Voor onze verkoop binnendienst waren wij op zoek naar goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde medewerkers die de taal van de agrariër spreken. Het succes van onze veehouders en telers is immers ook ons succes. Pienk begreep onze opdracht en ging er mee aan de slag. Dankzij de goede voorbereiding, konden we al snel kandidaten uitnodigen en hebben we een aantal enthousiaste collega's aan onze teams kunnen toevoegen!

Inmiddels hebben we Pienk nog een keer om advies gevraagd en wederom tot volle tevredenheid! Super!"

Karin de Jong,  Manager HR, Toshiba Tec Netherlands
"De afgelopen jaren heeft Pienk ons diverse malen geholpen met het invullen van onze office vacatures. Pienk kan snel schakelen en leverde binnen no time de juiste kandidaat. Pienk heeft laten zien verstand te hebben van zaken. Ze kunnen goed de vertaalslag maken welke kennis en vaardigheden nodig zijn voor het vervullen van de functie en nog belangrijker: ze begrijpen welke type persoon binnen onze organisatie past. Kortom: een fijne samenwerking met een kundige recruitmentpartner!"

Manon Verhoeven, coordinator P&O Elgersma

"Pienk is het uitzendbureau waarvan je denkt dat ze niet bestaan. Ze zijn als geen ander in staat om in korte tijd perfecte kandidaten voor te selecteren. Waarom dit zo goed lukt? Ze kennen hun kandidaten inhoudelijk, ze verdiepen zich goed in onze organisatie en ze zijn zeer kundig op hun vakgebied. De tijd en energie die ze in hun opdrachtgevers stoppen draagt echt bij aan het resultaat. Voor ons is het een feestje om met Pienk samen te werken!"

Anja Breedijk, P&O Manager Bloominess
"Wat ons in drie jaar niet was gelukt, deed Pienk binnen een maand. De perfecte kandidaat vinden voor een belangrijke functie binnen ons bedrijf! De visie van Pienk sluit goed aan bij onze eigen visie, namelijk kwaliteit leveren. Pienk maakt, voor ze beginnen te zoeken eerst een goed profiel van de functie en screenen de kandidaat niet alleen op kennis en ervaring, maar kijken ook of de kandidaat past in de bedrijfscultuur. Dit onderscheidt Pienk van uitzendbureaus, maar ook van andere wervingsbureaus. Pienk heeft inmiddels al een tweede perfecte kandidaat geleverd voor een andere functie binnen ons bedrijf en wij zullen Pienk zeker inschakelen bij eventuele volgende lastig te vervullen vacatures binnen onze organisatie!"

Marianne Tulp, Hoofd Personeel & Organisatie Frankelandgroep
"Ik heb Pienk gevonden via google. De heldere en transparante website sprak mij direct aan. Mijn contactpersoon, Purdey, stond de volgende dag op de stoep.
Pienk staat voor snelle, deskundige en zorgvuldige dienstverlening en dat klopt helemaal. Binnen de afgesproken termijn hebben wij onze vacature in kunnen vullen, dankzij een goede selectie van Purdey die niet alleen heeft gekeken naar de diploma’s van de kandidaten, maar juist ook of de persoon ook in de cultuur van de organisatie past."

Nicole Gentenaar, Masdac International
"Via internet hebben wij Pienk gevonden en direct na het eerste contact hadden wij het gevoel dat we goed hadden gekozen. Janine heeft ons zeer goed geholpen met het vinden van de juiste kandidaat, we werden zeer goed op de hoogte gehouden en Janine informeerde ons continu. De volgende keer zullen wij weer gebruik maken van Pienk, Pienk staat voor kwaliteit."
Nogmaals dank voor je hulp !"

Nienke Houwers, HR Manager SkyDreams
"Pienk kenmerkt zich door met ervaren krachten te werken die kennis hebben van het vakgebied. Ze hebben een sterke drive om de juiste kandidaat te leveren en communiceren open en eerlijk over de status van de werving. Bij SkyDreams heeft Pienk laten zien dat ze houdt van een uitdaging en dit doet met veel enthousiasme. We zijn erg tevreden over het behaalde resultaat!"

Geert Jan Joosten, Managing Partner Career Openers
"Pienk onderscheidt zich door selectieve search en goede beschrijvingen van kandidaten. Het heeft ons zeer geholpen om de lat hoog te leggen en de beste kandidaat te selecteren die past bij ons bedrijf."

Annemiek Pas, HR Manager Kamer van Koophandel
"Ik heb Michel ervaren als een prettige, gedreven adviseur die met een praktische insteek en zeer betrokken aan de slag gaat om de klant tevreden te stellen. Naast een kei in werving en selectie is Michel ook iemand die de P&O markt in al haar facetten kent en goed op de hoogte is van de ontwikkelingen. Michel is een professional die in zijn contacten eerlijk en hartelijk is, waarbij hij het zakelijke aspect nooit uit het oog verliest. Samen met Pienk is hij in staat verwachtingen van klanten te overtreffen."

Jennifer Kors, Human Resource Manager Van Gils / Waalwear
"Oprecht, snel en met kwaliteit schakelen is waar Pienk voor ons voor staat. Ze hebben een goed oog het bedrijf én voor de kandidaat om zo tot een professionele match te komen.
En daarbij kijken ze verder dan alleen een CV of een vacaturetekst. Ze gaan dieper in op de cultuur, de normen en waarden en de verwachtingen, zodat een relatie voor lange termijn met het bedrijf en de kandidaat kan bestaan. Dat is uiteindelijk waar we allemaal profijt van hebben.'

Astrid, Human Resource Manager
"Onze organisatie heeft een landelijke overeenkomst met uitzendbureaus. Toch schakel ik regelmatig Pienk in, met name bij vacatures op MBO en HBO niveau. Via uitzendbureaus krijgen we dan toch niet de juiste kandidaten, Pienk vindt ze wel. De mensen bij Pienk hebben zo veel ervaring, zij snappen wat we nodig hebben en het zijn echte sparringpartners. Het is prettig werken met Pienk!"

Roderik Bulte, interim HRM
"Via een zusterbedrijf zijn wij in contact gekomen met Michel den Daas. Inmiddels hebben we Pienk voor een aantal searches ingeschakeld. Dit heeft ook al tot plaatsing van een goede kandidaat geleid. Wat opvalt, is de mate van betrokkenheid. Niet alleen naar ons als opdrachtgever, maar ook naar de kandidaat. Die wordt niet zomaar los gelaten, maar kan rekenen op een stuk begeleiding en aandacht tijdens de opdracht. Daarnaast worden afspraken nagekomen, wordt helder gecommuniceerd, bijvoorbeeld over de status van een search, en worden passende profielen aangeboden. En dat voor een scherp tarief!"

Gerard van Eldik, Directeur / Eigenaar van Aemotion B.V.
"Het bepalen van het exacte profiel voor de kandidaat die wij nodig hadden voor project coördinator, hebben we juist door de samenwerking met Desi perfect kunnen vaststellen. Daarna lukte het Pienk ook nog om binnen 2 weken met de ideale kandidaat te komen. En absoluut de meest perfecte kandidaat. Een betrouwbare club met oog voor detail maar vooral veel kennis en begrip van de werkvloer."

Ruud Drijsen, Senior Manager General Affairs, Nippon Express Nederland B.V.
"Ik ken Michel den Daas al jaren en hij begrijpt wat een organisatie nodig heeft. Hij doet wat hij belooft en denkt altijd mee. Onlangs heeft hij de werving en selectie gedaan van mijn P.A.. Dat was een prima match, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Ook voor advies op het gebied van flexibele arbeid kun je bij hem terecht. Verder is hij als persoon gewoon vriendelijke, aardig en recht door zee."

Sandra Peek, Hellemans Consultancy
“Pienk doet wat de meeste andere bureaus niet doen: ze komen gewoon hun afspraken na. Ze zijn duidelijk in wat ze doen en als ze iets niet kunnen, zeggen ze dat. Verder maken ze een voorstel op maat en bieden ze diverse mogelijkheden: W&S, detacheren, uitzenden of het inzetten van freelancers, de beste keuze voor de klant telt. Daarnaast biedt Pienk een prima service en echt goede kandidaten. De tarieven zijn verrassend laag, deze liggen een stuk lager dan bij de meeste concurrenten. Ook als ik kandidaat zou zijn, zou ik naar Pienk gaan. Pienk is een TOPbureau!”

Kim Mulder, Sociale Verzekerings Bank
“Wij hadden een moeilijk vervulbare vacature; iemand voor 16 uur per week, verdeeld over 4 dagen, van HBO niveau en bereid om ook simpele werkzaamheden te doen. Bovendien was het voor een periode van circa 14 maanden. Waar andere bureaus zich stukbeten, beet Pienk zich er in vast. Binnen 3 weken hadden we de juiste kandidaat. Kijk, dan kun je wat!”

Lijst met opdrachtgevers

Als u nieuwsgierig bent naar welke opdrachtgevers eerder gebruik maakten van de dienst van Pienk, kijkt u dan op Opdrachtgevers van Pienk.