Administratief medewerker

U zoekt een Administratief Medewerker

Als u een administratief medewerker zoekt op MBO, HBO of WO niveau, dan is Pienk hét bureau dat dat voor u kan verzorgen. Wij verzorgen de volledige werving- en selectie procedure, waarbij we een zeer scherpe prijs/kwaliteitverhouding garanderen.

Pienk is in staat om voor u de beste administratief medewerker te vinden, die perfect past in het team en die voldoet aan de gevraagde competenties. Kortom: díe administratief medewerker die bij u past!

Onze focus daarbij ligt op de echt goede administratief medewerkers. Administratief medewerkers die MBO+, HBO of WO niveau hebben en enige ervaring. Administratief medewerkers die echt iets toevoegen aan uw organisatie en waar u veel plezier van zult hebben. Voor vaste banen én voor tijdelijke vacatures. De tijdelijke vacatures vullen we soms met een uitzendkracht in en soms met een ZZP'er / interimmer / freelancer. Uiteraard altijd in overleg met u.

Pienk kan de bemiddeling van administratief medewerkers dus via verschillende constructies doen: werving en selectie, uitzenden, detachering en interim / ZZP. De bemiddeling via Pienk is, ook voor administratief medewerkers, op no cure, no pay basis én u krijgt van ons garanties.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de werving en selectie van uw administratief medewerker!

Zoek jij een vacature als administratief medewerker?

De administratief medewerker die een vacature als administratief medewerker zoekt, bij een organisatie die bij hem of haar past, kan zich inschrijven bij Pienk of reageren op 1 van de openstaande vacatures.

Bij de werving en selectieprocedure probeert Pienk een vacature als administratief medewerker te vinden die bij jouw wensen past, in een organisatie waar je als persoon thuis voelt. De meeste administratieve vacatures via Pienk zijn vaste banen, maar we helpen mensen ook graag aan een uitzendbaan én bemiddelen zzp'ers.

Voor een overzicht van al onze administratieve vacatures en vacatures als administratief medewerker in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders, kijk je op ik zoek een administratief medewerker vacature of ik zoek een baan als administratief medewerker. Wij maken heel graag kennis met je!

Pienk heeft, behalve administratief medewerker vacatures ook veel andere vacatures, voor bijvoorbeeld financieel administratief medewerker, boekhoudkundig medewerker, medewerker verkoop ondersteuning, sales support, binnendienst, customer service, etc..