Inside sales

Inside Sales

Inside sales medewerker of officer of representative

Een inside sales medewerker verkoopt de producten of services van een bedrijf vanuit de binnendienst, via telefoon, e-mail of via andere online kanalen. 

Bij sommige organisaties betreft deze rol geen harde (telefonische) verkoop, maar is de rol ondersteunend aan sales rep's, of de commerciele medewerkers (binnen of buiten).

De inside sales, ook wel binnendienst medewerker, is een specifiek type. De inside sales moet commercieel denken, maar geen buiten dienst-type, én administratief goed onderlegd. Vaak dienen ze warme leads op te volgen of afspraken te plannen voor de buitendienst.

Wij vernemen graag hoe de Inside Sales vacature bij uw organisatie er uit ziet en op basis van dat profiel gaan we voor u aan de slag met de werving en selectie. 

Zoekt u een Inside Sales Rep? Bel dan 030-27 67 187 of kijk op Contact.

Zoek je een baan als Inside Sales?

Inside sales is een commerciele functie, maar betreft vaak verkoop via warme leads. Inside sales is niet te vergelijken met telemarketing, waarbij een product aan een vreemde verkocht dient te worden, maar is veel meer het opbouwen én onderhouden van relaties met klanten.

Zoek je een baan als Inside Sales, bel ons (030 - 2767187), of solliciteer op één van onze vacatures.

Als je meer wilt weten over vergelijkbare vacatures, commercieler of meer ondersteunend, kijk dan ook eens op binnendienst medewerker of sales support.

Bel ons nu
030 - 27 6 71 87