Secretaresse uitzendbureau

Uw zoektocht naar een secretaresse uitzendbureau stopt hier. U heeft Pienk gevonden en wij zijn véél meer dan een secretaresse uitzendbureau. Pienk is dé specialist in het bemiddelen van Office Professionals, zoals (directie) secretaresses, office managers, personal assistants en management assistentes op MBO en HBO niveau. Pienk, kortom, gaat veel verder dan een regulier secretaresse uitzendbureau.

Pienk is dus meer dan een secretaresse uitzendbureau. Een regulier secretaresse uitzendbureau richt zich op de reguliere secretaresse, veelal op MBO niveau. Verder vergelijkt men slechts het CV met het functieprofiel en op basis daarvan krijgt u door het uitzendbureau diverse CV's van secretaresses voorgeschoteld en mag u kijken of 'er iets voor u tussen zit.' Pienk is geen CV-schuiver, wij werven per secretaresse vacature, spreken het profiel van de secretaresse stevig met u door en halen de beste secretaresse uit de markt. De focus ligt daarbij, in tegenstelling bij een uitzendbureau, op MBO+ en HBO niveau.

De kernactiviteit is bemiddelen, dit kan op verschillende bases: werving en selectie, detachering, uitzenden en freelance. De wensen van opdrachtgever en kandidaat zijn hierbij doorslaggevend. Bij een secretaresse uitzendbureau kunt u meestal alleen kiezen uit uitzenden en detacheren, terwijl een freelance secretaresse in sommige gevallen een betere optie is.

Bent u benieuwd welke voordelen en diensten Pienk u als secretaresse uitzendbureau kan bieden? Wij zijn u graag van dienst!

Wat vragen we als uitzendbureau van een secretaresse

Pienk, hét secretaresse uitzendbureau voor secretaresses op MBO en HBO niveau !

Als gespecialiseerd uitzendbureau voor secretaresses willen we ook alleen écht goede secretaresses aan ons binden. De taak van een uitzendbureau is het maken van de goede match tussen de secretaresse vacature enerzijds en de secretaresse anderzijds.

De secretaresse die zoekt naar een secretaresse uitzendbureau en direct de vacatures wil zien kan direct naar secretariële vacatures.

Veel mensen die zoeken naar secretaresse uitzendbureau zoeken ook wel op goede Secretaresse. Als u meer wilt weten over het salaris van een secretaresse, kijkt u dan op salaris secretaresse

Deze pagina wordt gevonden op uitzendbureau, secretaresse uitzendbureau.
Bel ons nu
030 - 27 6 71 87