Secretaresse uitzendbureau

Uw zoektocht naar een secretaresse uitzendbureau stopt direct hier. U heeft Pienk gevonden en wij zijn véél meer dan een secretaresse uitzendbureau. Pienk is dé specialist in het bemiddelen van Office Professionals, zoals (directie) secretaresses, office managers, personal assistants en management assistentes op MBO en HBO niveau. Pienk, kortom, gaat veel verder dan een regulier secretaresse uitzendbureau.

Pienk is dus meer dan een secretaresse uitzendbureau. Een regulier secretaresse uitzendbureau richt zich op de 'gewone' secretaresse, veelal op MBO niveau en matcht het CV met de vacature. Pienk gaat verder. Wij werven per secretaresse vacature, spreken het profiel van de secretaresse grondig met u door (competenties én cultuur / persoonlijkheid) en halen vervolgens de beste secretaresse uit de markt. De focus ligt daarbij op MBO+, HBO en WO niveau secretaresses.

De kernactiviteit is bemiddelen, dit kan op verschillende bases: werving en selectie, detachering, uitzenden en freelance. De wensen van opdrachtgever en kandidaat zijn hierbij doorslaggevend. Bij een secretaresse uitzendbureau kunt u meestal alleen kiezen uit uitzenden en detacheren, terwijl een freelance secretaresse in sommige gevallen een betere optie is.

Bent u benieuwd welke voordelen en diensten Pienk u als secretaresse uitzendbureau kan bieden? Wij zijn u graag van dienst!

Wat vragen we als uitzendbureau van een secretaresse

Als gespecialiseerd uitzendbureau voor secretaresses willen we graag écht goede secretaresses aan ons binden. De taak van een uitzendbureau is het maken van de goede match tussen de secretaresse vacature enerzijds en de secretaresse en haar (of zijn) wensen anderzijds. Overigens bemiddelt Pienk heel vaak voor vaste (secretaresse) banen, dus dan gaat de secretaresse direct op contract bij de opdrachtgever. Soms is een uitzendconstructie voorafgaand wenselijk.

De secretaresse die zoekt naar een secretaresse uitzendbureau wil waarschijnlijk direct de vacatures zien, dat kan op secretariële vacatures.

Als je als secretaresse eerst wilt weten hoe ons bureau werkt, neem dan contact met ons op 030 2767187. 

Veel mensen die zoeken naar secretaresse uitzendbureau zoeken ook wel op goede Secretaresse. Als u meer wilt weten over het salaris van een secretaresse, kijkt u dan op salaris secretaresse

Deze pagina wordt gevonden op uitzendbureau, secretaresse uitzendbureau.

Bel ons nu
030 - 27 6 71 87