Office Manager Rotterdam

U zoekt een Office Manager in de regio Rotterdam

U zoekt een Office Manager in (de regio) Rotterdam. De zoekmachine heeft u niet voor niets naar Pienk, Office Professionals geleid. Zoals onze naam al zegt: Pienk is specialist in de bemiddeling van office professionals, zoals Office Managers (óók in Rotterdam).

De ene office manager is de andere office manager niet. U zoekt een office manager die bij úw organisatie past. Werving en selectie van de juiste office manager lijkt gemakkelijk, maar is dat niet. Om die reden is het fijn als je de werving & selectie kunt uitbesteden aan specialisten.

Pienk bemiddelt office managers door heel Nederland, maar heeft de focus op de regio's Rotterdam, Utrecht, Amsterdam en Brabant. Alle office managers (dus ook voor Rotterdam) worden uiterst zorgvuldig geselecteerd en intensief gesproken. Uiteraard worden ook van elke office manager (Rotterdam) referenties gecheckt, zodat u zeker weet dat u de beste office manager voor uw organisatie in (de regio) Rotterdam krijgt.

Voor meer informatie over office manager Rotterdam, kunt u bellen met 030 - 27 67 187 of contact met ons opnemen.

U bent op zoek naar een vacature als Office Manager in Rotterdam

Als u een nieuwe uitdaging zoekt als Office Manager in de regio Rotterdam, dan komt u op de website van Pienk, Office Professionals terecht. Dat komt omdat Pienk dé specialist is in de werving en selectie van office managers, ook in (de regio) Rotterdam.

Wij hebben diverse klanten in Rotterdam en omgeving die ons inschakelen als zij een office manager zoeken. Tevens wordt Pienk regelmatig benaderd door nieuwe opdrachtgevers voor het werven en selecteren van office managers, ook in de regio Rotterdam.

Kijkt u voor onze actuele office manager vacatures in Rotterdam op secretariële vacatures. Voor meer informatie kunt u bellen met 030 - 27 67 187.