Wie is Pienk?

Wie voor professionaliteit kiest, kiest voor Pienk. Het ervaren Pienk- team weet, met hun brede, specialistische kennis van branches en functies de beste match te maken; medewerkers die het verschil maken!

Onze consultants zijn deskundig, enthousiast en gedreven en hebben allen een passie voor het Werving & Selectie vak.

Pienk Office Professionals is geen standaard uitzendbureau of werving & selectiebureau. Pienk onderscheidt zich door ruime ervaring in de werving en selectie van MBO- , HBO- en WO professionals.

Pienk bemiddelt voor zowel tijdelijke als vaste posities en dat kan op

  • Werving en Selectie-basis;
  • Uitzenden en Detacheren;
  • Freelance en ZZP-basis.

Daarnaast kunt u ook voor payrolling bij Pienk terecht.

Office Professionals

Pienk bemiddelt zeer succesvol in vacatures voor Office Professionals op MBO, HBO en WO niveau binnen de volgende disciplines:

  • management ondersteuning & secretariaat;
  • commercie & marketing;
  • administratie & finance;
  • customer service;
  • P&O / HR.

Te denken valt aan vacatures voor o.a. (directie-) secretaresses, office managers, personal assistants en management assistentes, maar ook HR Adviseurs, HR Business Partners, HR Assistants en HR Managers, customer service representatives, klantenservice medewerkers, commerciële binnendienst medewerkers, financieel medewerkers, controllers, etc. Tevens vervult Pienk vacatures als administratief medewerker, sales support, enzovoorts.

De perfecte match

Onze kandidaten hebben minimaal MBO+ niveau, werkervaring, zijn goed in hun vak en proactief. Daarnaast hebben ze goede referenties en geen 9 tot 5 mentaliteit. Kandidaten van Pienk maken het verschil!

Wij geloven sterk in de ‘klik’. De klik tussen de kandidaat en werkgever is de sleutel tot succes. Daarom kijken wij verder dan alleen werkervaring, opleiding en competenties; wij kijken ook naar de persoonlijkheid. Iemand moet passen in de organisatie en het team en bij de cultuur van de organisatie. Dát maakt de perfecte match!
Voor meer informatie gaat u naar Opdrachtgevers of Kandidaten.

Als u een opdrachtgever bent en benieuwd bent naar referenties van opdrachtgevers over Pienk, kijk dan op Referenties. Wilt u zien welke klanten u reeds voorgingen, kijk dan op Opdrachtgevers van Pienk. Heeft u vragen, bel dan 030-27 67 187, vul het Contactformulier in of mail naar info@pienk.nl.

Als u een kandidaat bent, op zoek naar die nieuwe uitdaging en benieuwd wat het verschil is tussen Pienk en andere bureaus? Kijk dan op Kandidaten over Pienk. Indien u direct naar de actuele vacatures wilt, ga dan naar vacatures.