DeBesteSecretaresse

De beste secretaresse !

Als werkgever wilt u niet zo maar de eerste de beste secretaresse, u wilt dé beste secretaresse!

Pienk staat bekend als hét secretaressebureau voor secretaresses op MBO+, HBO en WO niveau. Wij bemiddelen alleen zeer zorgvuldig geselecteerde secretaresses, management assistentes, directiesecretaresses, personal assistants (P.A.'s) en executive assistants of executive secretaries.

Kortom: alleen de allerbeste secretaresses komen door onze screening.

Allereerst komen we bij u langs om de vacature van secretaresse goed te bespreken en te inventariseren. Tevens maken we van de gelegenheid gebruik om de cultuur sn sfeer te leren kennen. De secretaresse die elders goed past, hoeft immers niet per definitie bij u en uw organisatie te passen en andersom.

Vervolgens maken we een custom made voorstel, waarna we aan de slag gaan met de werving. Wij spreken altí'jd alle kandidaten, waarna we de selectie maken en de beste secretaresses bij u aanbieden. Dat zijn er overigens maar twee, maximaal drie. Pienk doet immers de werving van de secretaresse, maar ook de selectie. Op die manier heeft u er relatief weinig werk aan. U moet alleen nog kiezen uit de twee of drie héle goede secretaresses die bij u op gesprek komen. Dat zal nog niet meevallen, waarschijnlijk vindt u ze allemaal goed.

Door onze uitgebreide werving en selectie, de zorgvuldige screening, de talentesten, de referentiechecks, etc. zorgen er voor dat we u de beste secretaresse kunnen aanbieden.

Wilt u weten wat Pienk voor uw organisatie kan betekenen? Mail ons op info@pienk.nl, vul het contactformulier in, of bel ons op 030-2767187, allemaal volledig vrijblijvend en altijd op no cure no pay basis. direct uw vacature plaatsen kan ook.

Bel ons nu
030 - 27 6 71 87