De werkgever die een directiesecretaresse zoekt

Als u een directiesecretaresse zoekt komt u al snel uit bij Pienk. Logisch, Pienk is specialist in de werving en selectie van directiesecretaresses op MBO en HBO niveau. De werving en selectie van directiesecretaresses is een vak apart en van dat vak heeft Pienk haar specialiteit gemaakt.

Bent u benieuwd welke voordelen Pienk u kan bieden? Of naar welke opdrachtgevers u reeds voorgingen? Wij werven en selecteren graag dé directiesecretaresse voor u!

De directiesecretaresse die een vacature als directiesecretaresse zoekt

De directiesecretaresse die een vacature als directiesecretaresse zoekt, kan uiteraard ook het beste terecht bij Pienk. We hebben namelijk regelmatig vacatures voor een directiesecretaresse.

Voor een overzicht van al onze Secretariële vacatures en vacatures als directiesecretaresse in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders, kijk je op ik zoek een directiesecretaresse vacature of ik zoek een baan als directiesecretaresse. Wij maken heel graag kennis met je!

Pienk heeft, naast directiesecretaresse overigens ook veel andere vacatures, voor bijvoorbeeld management assistentes, office managers of afdelingssecretaresses.

Deze pagina is inhoudelijk vergelijkbaar met Directiesecretaresse.

Bel ons nu
030 - 27 6 71 87