De werkgever die een directiesecretaresse zoekt

Als u een directiesecretaresse zoekt komt u al snel uit bij Pienk. Logisch, Pienk is specialist in de werving en selectie van directiesecretaresses op MBO, HBO en WO niveau. De werving en selectie van directiesecretaresses is een vak apart en van dat vak heeft Pienk haar specialiteit gemaakt. De regio waarin Pienk dit doet, is de regio Randstad, van Amsterdam tot Den Haag tot Rotterdam tot Gouda tot Den Bosch tot Arnhem tot Almere, etc. We bedienen dus de hele Randstad en midden-Nederland vanuit ons kantoor in Utrecht.

Wellicht wilt u weten hoe we uiteindelijk de directiesecretaresse vinden die zo goed aansluit op de functie en die zo goed bij uw organisatie past? We leggen het uit onder werkwijze Pienk.

Bent u benieuwd welke voordelen Pienk u kan bieden? Of naar welke opdrachtgevers u reeds voorgingen? Indien gewenst kunt u ook bellen met één van onze opdrachtgevers (na overleg, uiteraard). Wij werven en selecteren graag dé directiesecretaresse voor u!

De directiesecretaresse die een vacature als directiesecretaresse zoekt

De directiesecretaresse die een vacature als directiesecretaresse zoekt, wendt zich logischerwijze tot Pienk. Pienk is namelijk dé specialist in secretariële vacatures en uiteraard hebben zeer regelmatig vacatures voor een directiesecretaresse. Waarschijnlijk kende je ons al ;-).

Voor een overzicht van al onze Secretariële vacatures en vacatures als directiesecretaresse in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders, kijk je op ik zoek een directiesecretaresse vacature of ik zoek een baan als directiesecretaresse. Wij maken heel graag kennis met je!

Pienk heeft, naast directiesecretaresse vacatures overigens ook veel andere vacatures, voor bijvoorbeeld management assistentes, office managers, P.A.'s of afdelingssecretaresses.

Deze pagina is inhoudelijk vergelijkbaar met Directiesecretaresse.

Als je vragen hebt, kun je ons bellen, als je wilt reageren op een vacature dan kan dat via de solliciteerknop onder de vacature en als je je wilt inschrijven dan kan dat hier.

Bel ons nu
030 - 27 6 71 87