Sales support vacatures

Sales Support Medewerker ter ondersteuning van de Sales

Veel commerciele medewerkers, zoals account managers en buitendienst medewerkers zijn erg goed in verkopen en relatiebeheer. Vaak zijn ze minder goed in de administratieve afhandeling of het maken van presentaties.

Dan is het goed om ze dan vooral te laten focussen op de verkoop en om die administratieve en ondersteunende taken te laten doen door een Sales Support Medewerker of een Sales Support Officer of kortweg Sales Support. Een goede sales support medewerker zorgt er namelijk voor dat de commerciƫle mensen zich echt met de klant en de verkoop bezig kunnen houden en dat de 'back office' goed geregeld is. Een hele goede sales support medewerker laat de commerciƫle mensen excelleren.

Waar vindt u nu die uitstekende sales support medewerker? Nou, simpel, bij Pienk. Pienk is specialist in de werving en selectie van Office Professionals op MBO+ en HBO niveau, waaronder sales support medewerkers. Bent u benieuwd welke voordelen Pienk u kan bieden?

Of wilt u meer weten over hoe wij die goede sales support medewerker voor u gaan werven en selecteren? Wij zijn u graag van dienst!
Bel 030 2767187

U zoekt een vacature als Sales Support medewerker?

Ben je een echte ondersteuner met commercieel inzicht? Dan is de vacature van Sales Support wellicht iets voor jou.
De sales support medewerker die een vacature als sales support medewerker zoekt, kan zich inschrijven bij Pienk of kijken bij commerciele vacatures of we op dit moment de ideale sales support vacature hebben. Als er nu geen sales support vacature bij zit die jou aanspreekt, schrijf je dan gewoon in. Overigens worden sales support vacatures ook wel eens binnendienst medewerker vacatures genoemd.

Voor een overzicht van al onze customer service vacatures en commerciele vacatures en vacatures als sales support medewerker in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders, kijk je op ik zoek een sales support medewerker vacature of ik zoek een baan als sales support medewerker. Wij maken heel graag kennis met je!