Sales support vacatures

Sales Support Medewerker ter ondersteuning van de Sales

Veel sales mensen, zoals account managers en buitendienst medewerkers zijn erg goed in verkopen en relatiebeheer. Vaak zijn ze minder goed in de administratieve afhandeling of het maken van presentaties, bijvoorbeeld. Dan is het goed om ze dan vooral te laten focussen op de verkoop en die administratieve en ondersteunende taken te laten doen door een Sales Support Medewerker. Een goede sales support medewerker zorgt er namelijk voor dat de commerciƫle mensen zich echt met de klant en de verkoop bezig kunnen houden en dat de 'back office' goed geregeld is. Een hele goede sales support medewerker laat de commerciƫle mensen excelleren.

Waar vindt u nu die uitstekende sales support medewerker? Nou, simpel, bij Pienk. Pienk is specialist in de werving en selectie van Office Professionals op MBO+ en HBO niveau, waaronder sales support medewerkers. Bent u benieuwd welke voordelen Pienk u kan bieden? Of wilt u meer weten over hoe wij die goede sales support medewerker voor u gaan werven en selecteren? Wij zijn u graag van dienst!

U zoekt een vacature als Sales Support medewerker?


De sales support medewerker die een vacature als sales support medewerker zoekt, kan zich inschrijven bij Pienk of kijken bij commerciele vacatures of we op dit moment de ideale sales support vacature hebben.

Voor een overzicht van al onze customer service vacatures en commerciele vacatures en vacatures als sales support medewerker in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders, kijk je op ik zoek een sales support medewerker vacature of ik zoek een baan als sales support medewerker. Wij maken heel graag kennis met je!