Pienk is in geen enkel opzicht standaard

-> Wij doen niet aan targets

Desi Mulder en Michel den Daas werkten beiden zo’n vijftien jaar bij een uitzendbureau toen ze besloten voor zichzelf te beginnen. Ze wilden het anders doen dan andere bureaus die de focus hebben op gemakkelijk en zoveel mogelijk geld verdienen en die niet zo zeer serieus op zoek zijn naar de perfecte macth in belang van de kandidaat en opdrachtgever.

Omdat zij dat wel hadden richtten zij Pienk op. En dat is in geen enkel opzicht een standaard wering en selectiebureau / uitzendbureau. Zo werkt Pienk met geen enkel target of omzetdoelstelling. Het enige dat telt is dat dat beide typen klant, de kandidaat en de opdrachtgever, heel blij worden.En dat werkt, al heel lang!

Sinds de oprichting in 2009 is Pienk gevestigd in een voormalig klooster aan de Laan van Chartroise in Utrecht. Een beetje verstopt achter de bomen en struiken, maar met een eigen parkeerterrein en een enorme tuin. Een charmante, prettige locatie. ‘Vroeger mocht hier van maandag tot en met zaterdag niet gepraat worden. Dat is gelukkig niet meer zo!’, lacht Desi. Want praten is zo’n beetje de kern van wat Pienk doet. Michel: ‘We zijn de hele dag in gesprek met kandidaten en onze opdrachtgevers. De kwaliteit van het gesprek staat bij ons voorop..... lees meer

Interview OnderNamen Utrecht #ondernamen

Pienk op TV

Pienk Office Professionals stelt zich graag aan u voor: