Binnendienst Medewerker

Binnendienst Medewerker


Stel dat u een Binnendienst Medewerker zoekt. Of u nu een commercieel binnendienst medewerker zoekt die vooral commerciƫle activiteiten doet en acquisitie, of u zoekt een binnendienst medewerker die vooral de accountmanager ondersteunt door offertes te maken, klanten te woord staan etc., de beste binnendienst medewerkers vindt u via Pienk.

De organisatie die een goede binnendienst medewerker nodig heeft kan dan ook het beste even bellen met Pienk. Pienk wordt gezien als specialist in de werving en selectie van binnendienst medewerkers op MBO en HBO niveau. Wij komen graag bij u langs om uw vacature voor een (commercieel) binnendienst medewerker met u te bespreken en aan te scherpen, zodat we gegarandeerd de beste binnendienst medewerker voor u vinden.

De binnendienst medewerker die een vacature als binnendienst medewerker zoekt, belt dan uiteraard ook met Pienk.

Voor een overzicht van al onze commerciele vacatures en vacatures als medewerker binnendienst in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders, kijk je op commerciele vacatures (of voor ik zoek een baan als verkoper binnendienst). Wij maken heel graag kennis met je! Ook kunt u kijken onder ik zoek een vacature als binnendienstmedewerker of vacature binnendienst medewerker.

Bent u als organisatie benieuwd welke voordelen Pienk u kan bieden? Wij zijn u graag van dienst! Bel 030 - 27 67 187 of ga naar het formulier onder Contact.