Binnendienst Medewerker

Binnendienst Medewerker

Stel dat u een Binnendienst Medewerker zoekt. Of u nu een commercieel binnendienst medewerker zoekt die vooral commerciĆ«le activiteiten doet en eventueel acquisitie, of u zoekt een binnendienst medewerker die vooral de accountmanager ondersteunt door offertes te maken, klanten te woord staan, dingen uit te zoeken, etc., de beste binnendienst medewerkers vindt u via Pienk. 

Pienk wordt gezien als specialist in de werving en selectie van binnendienst medewerkers op MBO+ en HBO niveau. Wij komen graag bij u langs om uw vacature voor een (commercieel) binnendienst medewerker met u te bespreken en aan te scherpen, zodat we gegarandeerd de beste binnendienst medewerker voor u vinden. Daarbij kijken we naar de competenties, het team, en de organisatiecultuur i.c.m. de persoonlijkheid van de binnendienst medewerker.

Bent u als organisatie benieuwd welke voordelen Pienk u kan bieden? Wij zijn u graag van dienst! Bel 030 - 27 67 187 of ga naar het formulier onder Contact.

U zoekt een binnendienst vacature?

De binnendienst medewerker die een vacature als binnendienst medewerker zoekt, belt dan uiteraard ook met Pienk.

Voor een overzicht van al onze commerciele vacatures en vacatures als medewerker binnendienst in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders, kijk je op commerciĆ«le vacatures (of voor ik zoek een baan als verkoper binnendienst). Wij maken heel graag kennis met je! Ook kun je kijken onder in zoek een vacature als binnendienstmedewerker of vacature binnendienst medewerker.

Zoek je meer een sales support vacature? Kijk op sales support medewerker.