Personal assistant

Werkgever zoekt personal assistant

Als u als werkgever een personal assistant zoekt dan wilt u een gespecialiseerd bureau: Pienk, Office Professionals.

Pienk bewijst al jaren dat het in staat is om de juiste personal assistant vinden voor werkgevers; de ene personal assistant is de andere personal assistant immers niet. Wat voor personal assistant u zoekt is afhankelijk van veel factoren, zoals: degene die de personal assistente moet gaan ondersteunen, de branche, de levensfase van de organisatie, de vereiste competenties, de dynamiek van de organisatie, etc. etc.

Wat voor personal assistant u ook zoekt: Pienk maakt voor u de perfecte match! Gegarandeerd! 

Bel ons voor meer informatie over personal assistants op 030-2767187 of neem contact met ons op via het Contactformulier.

U zoekt iets anders dan een personal assistant?

Wellicht zoekt u geen personal assistant, maar meer een office manager, een management assistent , executive assistant of directiesecretaresse? Ook dan is Pienk voor u de beste partner, wij zijn immers specialist in de bemiddeling van secretariele functies. Bel ons voor meer informatie of een voorstel. We vertellen u ook graag meer over onze succesrate en garantietermijn!

U zoekt werk, vacatures als personal assistant

De personal assistant die een vacature als personal assistant zoekt, wil zich inschrijven bij een gespecialiseerd bureau. Een bureau dat écht verstand heeft van personal assistant vacatures en secretariële banen. Een bureau dat snapt dat je als personal assistant een vacature zoekt die echt bij je past, in een organisatie die bij je past en met een cultuur die bij je past. Dus niet zo maar de eerste de beste vacature als personal assistant. Uiteraard is de match met degene die je gaat ondersteunen ook essentieel.

Voor een overzicht van al onze secretariële vacatures en vacatures als personal assistant in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders, kijk je op ik zoek een personal assistant vacature of ik zoek een baan als personal assistant. Wij maken heel graag kennis met je!

Ervaar onze persoonlijke benadering!