Rotonde reclame

Rotonde reclame Pienk

Heeft u onze reclameborden op de rotonde van het Gandhiplein in Utrecht al gezien?

Op de rotonde Ghandiplein staan 4 reclameborden van Pienk. Op twee reclameborden staat: secretaresse? www.pienk.nl en op de andere twee reclameborden op het Gandhiplein staat office manager? www.pienk.nl.  

Pienk adverteert op deze rotonde op het Gandhiplein in Utrecht om zo meer aandacht te krijgen voor onze dienstverlening. Het Gandhiplein (ook wel Ghandiplein genoemd) is de rotonde tussen de Zuilense Ring van Utrecht en de wijk Overvecht in Utrecht.

De rotondereclame bestaat uit 4 reclameborden op de rotonde in Utrecht Noord, tussen Overvecht en de Zuilense ring en is tevens dicht bij crematorium Daelwijck in Utrecht. Eén van de toegangswegen van de rotonde gaat naar Westbroek / Tienhoven, een andere weg van de rotonde leidt naar de autoboulevard / Jumbo / Daelwijck, de volgende naar Overvecht (Utrecht-Noord) en de laatste weg van de rotonde leidt naar de Zuilense Ring, richting A2 (Amsterdam / Den Bosch).

#reclame #rotonde #utrecht #rotondereclame #reclameoprotonde #rotondeutrecht

Méér dan secretaresses en office managers!

Pienk adverteert op de rotonde in Utrecht Noord (Zuilense Ring - Overvecht, Gandhiplein) met secretaresse en office manager, maar Pienk bemiddelt veel meer dan die twee vacatures.

Zo kunt u bij Pienk ook terecht voor HR professionals, finance medewerkers, customer service medewerkers, marketing & communicatiemedewerkers, etc. Voor meer informatie kijk op Wie is Pienk.