Management Assistent Rotterdam

U zoekt naar Management Assistent in Rotterdam en komt uit bij dé specialist in de bemiddeling van Management Assistenten, óók in Rotterdam. Of u nu op zoek bent naar een Management Assistent in Rotterdam of u bént een Management Assistent in Rotterdam, Pienk is uw adres!

Trouwens ook voor secretaresses, office managers, P.A.'s, etc.

Hoe werven we de Management Assistent?

Procedure W&S Management Assistent Rotterdam

Als u een werkgever bent met een vacature voor een Management Assistent in Rotterdam, dan komen we zo snel mogelijk bij u langs om persoonlijk het functieprofiel van Management Assistent in Rotterdam met u door te spreken. Het is namelijk erg belangrijk dat we precies weten wat u van de Management Assistent verwacht. Naast de kerncompetenties, brengen we dan ook de persoonskenmerken met u in kaart. De Management Assistent moet immers passen in het team en bij de organisatie (in dit geval in Rotterdam).

We zullen de vacature van Management Assistent in Rotterdam vervolgens breed uitzetten op diverse sites en we zullen uiteraard onze eigen database screenen op de beste Management Assistent in de regio Rotterdam. Ook de CV-databanken van andere sites worden zorgvuldig doorlopen om zo de beste kandidaten voor de vacature Management Assistent Rotterdam te vinden.

Pienk kan een vaste Management Assistent voor u werven (via Werving en selectie, direct bij u op contract), maar ook een uitzendkracht als management assistent inzetten of een freelancer / ZZP'er. We zullen alle constructies en de voordelen met u bespreken.

Gesprekken, referenties en testen

De beste Management Assistent Rotterdam

We zullen normaliter 7 tot 10 kandidaten voor de vacature van Management Assistent uitnodigen voor een uitgebreide intake. Van elke geschikte kandidaat trekken we ook de referenties na. Bij dit soort vacatures nemen we ook een Nederlandse taaltest af.
Vervolgens introduceren we alleen de allerbeste Management Assistent bij uw organisatie. Ook uw organisatie in (de omgeving van) Rotterdam wil immers de beste Management Assistent hebben!
Bel ons nu
030 - 27 6 71 87