'Ik ben op zoek naar een Klantenservice Medewerker'

 
Op het moment dat u op zoek bent naar een klantenservice medewerker én u denkt 'maar dan wel een hele goede', dán bent u bij de juiste organisatie. U wilt Klantenservice Medewerkers die een uitstekende service verlenen aan uw klanten, klantenservice medewerkers waar uw klanten blij van worden, medewerkers klantenservice die de verwachtingen van uw klanten overtreffen.

U zoekt dus geen 'gewone' klantenservice medewerker, u wilt een medewerker klantenservice die uw organisatie uitdraagt, iemand die er alles aan wil doen om uw klant meer dan tevreden te stellen. Een klantenservice medewerker op MBO+ of HBO niveau. En of dat nu in Utrecht is, Amsterdam, Rotterdam of een andere regio, Pienk is uw partner bij het werven en selecteren van de juiste klantenservice medewerker.

Die uitstekende klantenservice medewerkers hebben we reeds geleverd aan gerenommeerde bedrijven in Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Tilburg en in nog veel meer plaatsen. Mogen we ook uw klantenservice medewerker voor uw werven en selecteren?

Voor meer informatie over onze werkwijze of over hoe wij die uitstekende klantenservice medewerkers voor u vinden, belt u 030 - 27 67 187 of mailt u naar m.dendaas@pienk.nl.

Deze pagina werd gevonden op klantenservice medewerker, klantenservice medewerker Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, werving en selectie klantenservice medewerker, klantenservice uitzendbureau.

'Ik zoek een leuke klantenservice vacature'


Als u die gedachte intikt in een zoekmachine, komt u ook bij Pienk uit. Wij zijn namelijk sterk in het bemiddelen van Office Professionals, waaronder Klantenservice Medewerkers vanaf MBO+ niveau.

Pienk heeft zeer regelmatig vacatures voor medewerkers klantenservice, vooral in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en veelal betreft het vaste banen. Wij zijn namelijk niet echt een uitzendbureau voor klantenservice medewerkers, maar meer een werving en selectiebureau, hoewel we soms wel klantenservice medewerkers bemiddelen op basis van een uitzendovereenkomst, meestal als voorloper van een contract bij de opdrachtgever.

Klantenservice Medewerkers met ervaring, mensen die het verschil kunnen maken, klantenservice medewerkers die nog échte service willen verlenen. Pas jij in dit profiel? Meld je aan bij Pienk door je in te schrijven of kijk bij onze actuele vacatures (customer service vacature).

Klantenservice Medewerkers: welkom bij Pienk !

Deze pagina werd vooral gevonden op de woorden klantenservice medewerker, medewerker klantenservice in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, werving en selectie, uitzendbureau klantenservice medewerkers.