Opdrachtgevers

Office Professionals
Op zoek naar de perfecte kandidaat voor een vacature in uw organisatie? Hiervoor is het inzetten van werving & selectie vaak de beste keuze. Om in dit proces snel tot goede kandidaten te komen, moet er tijd (en geld) in geïnvesteerd worden. Ook is een netwerk van werkzoekenden belangrijk om snel te kunnen schakelen en kandidaten te vinden. Verder solliciteren veel mensen niet meer uit zichzelf, ze moeten actief benaderd worden.

Waarom Pienk?
Uit onderzoek blijkt dat het uitbesteden van werving en selectie aan Pienk vaak goedkoper is dan zelf werven. We rekenen u dat graag eens voor. Verder wilt u natuurlijk de béste kandidaat die er te krijgen is. Dát is nu de specialiteit van Pienk! Wij beschikken over een uitgebreide portefeuille van kandidaten die goed zijn opgeleid en veel energie en liefde hebben voor hún vak. Daarnaast hebben wij toegang tot de meeste CV-databanken, waardoor we proactief kandidaten kunnen benaderen. Meer weten over hoe wij te werk gaan, bekijk onze werkwijze.

Verder is het interessant om te weten dat 96,3% van de tot nu toe door Pienk geplaatste kandidaten na één jaar nog steeds bij dezelfde organisatie werkt, danwel -in geval van tijdelijke functie- de afgesproken periode naar tevredenheid heeft volgemaakt. Welk ander bureau kan dezelfde cijfers overleggen?

Samenwerken met Pienk levert opdrachtgevers, werkgevers (en werknemers) veel voordelen op. Daar waar veel bureaus gezien worden als CV-schuivers, onderscheidt Pienk zich door voor u de béste kandidaat te selecteren uit de arbeidsmarkt. Dat kunnen we doordat we zonder targets werken en dús de focus volledig op de kwaliteit van de match hebben. Hier leest u meer over wat wij u kunnen bieden!

Office Professionals op MBO en HBO niveau
Pienk is dé specialist op het gebied van office professionals. Wij bemiddelen in office professionals op MBO+ en HBO / WO niveau binnen de volgende disciplines:

  • management ondersteuning & secretariaat;
  • commercie (binnendienst & buitendienst);
  • customer service;
  • marketing & communicatie;
  • administratie en finance;
  • P&O / HR.

Pienk gelooft sterk in de ‘klik’. De klik tussen de office professional en werkgever is de sleutel tot succes. Daarom kijken wij verder dan alleen de “harde” criteria zoals de werkervaring, opleiding en competenties. Wij kijken ook naar de persoonlijkheid van de kandidaat, die van de toekomstige leidinggevende en de organisatiecultuur, díe moeten matchen. Het kandidatenprofiel moet matchen met de criteria van de vacature, maar de kandidaat moet ook matchen met het team.

Werven en Selecteren
Welke vorm van bemiddeling u ook kiest, het komt uiteindelijk neer op het werven en selecteren van de juiste kandidaat. Die éne die voor u het verschil gaat maken, dat kan bij Pienk via verschillende contructies:

Voor referenties over onze diensten kijkt u op referenties opdrachtgevers van Pienk.

Uiteraard kunt u ook zien wat de kandidaten van onze bemiddeling vinden: kandidaten over Pienk

Contact
Graag zijn wij u van dienst. Als onze visie u aanspreekt en u wilt nu écht die energieke secretaresse, management assistente, HR Adviseur, commerciële binnendienst- of klantenservicemedewerker, die ervoor zorgt dat u en uw bedrijf beter gaan presteren, neem dan contact met ons op. U kunt het formulier bij contact invullen, mailen naar info@pienk.nl of gewoon bellen op 030-27 67 187.

We horen graag van u!