Opdrachtgevers

Office Professionals
Als u op zoek bent naar échte office professionals, medewerkers die écht het verschil maken, dan bent u bij Pienk aan het enige juiste adres!

Wij beschikken over een uitgebreide portefeuille van kandidaten die goed zijn opgeleid en veel energie en liefde hebben voor hún vak.
De kandidaten van Pienk maken het verschil!

Pienk gelooft sterk in de ‘klik’. De klik tussen de office professional en werkgever is de sleutel tot succes. Daarom kijken wij verder dan alleen de “harde” criteria zoals de werkervaring, opleiding en competenties. Wij kijken ook naar de persoonlijkheid. De persoonlijkheid van de office professional én die van de direct leidinggevende. Het kandidatenprofiel moet matchen met de criteria van de vacature, maar de kandidaat moet ook matchen met het team.

Werven en selecteren
Welke vorm van bemiddeling u ook kiest, het komt uiteindelijk neer op het werven en selecteren van de juiste kandidaat. Die éne die voor u het verschil gaat maken, dat kan bij Pienk via verschillende contructies:

  • Werving en Selectie;
  • Detacheren;
  • Freelance en ZZP-constructies;
  • Uitzenden.

Bent u benieuwd welke opdrachtgevers u reeds voorgingen? Kijkt u voor enkele namen van klanten op opdrachtgevers van Pienk. Voor referenties over onze diensten kijkt u op referenties opdrachtgevers van Pienk.

Uiteraard kunt u ook zien wat de kandidaten van onze bemiddeling vinden: kandidaten over Pienk

Contact
Graag zijn wij u van dienst. Als onze visie u aanspreekt en u wilt nu écht die energieke secretaresse, management assistente, HR Adviseur, commerciële binnendienst- of klantenservicemedewerker, die er voor zorgt dat u en uw bedrijf beter gaan presteren, neem dan contact met ons op. U kunt het formulier bij contact invullen, mailen naar info@pienk.nl of gewoon bellen op 030-27 67 187.

We horen graag van u !