Ik zoek personeel

Iedereen die denkt: ik zoek personeel (of collega's) op MBO+ of HBO niveau zou contact moeten zoeken met Pienk.

Pienk, Office Professionals is geen standaard uitzendbureau of werving & selectiebureau. Pienk onderscheidt zich door ruime ervaring in de werving en selectie van met name commerciële en secretariële kandidaten met enige werkervaring; o.a. (directie-) secretaresses, office managers, personal assistants en management assistentes, maar ook customer service representatives, klantenservice medewerkers, commerciële binnendienst medewerkers. Tevens vervuld Pienk vacatures als HR Adviseur en administratief medewerker. Allemaal op MBO- en HBO-niveau.

Wij leveren continue kwaliteit en schakelen daarbij snel, hebben korte lijnen en altijd binnen 48 uur antwoord op uw vraag. In ons relatiebeheer kiezen wij voor een gedreven en meer persoonlijke aanpak.

Onze kandidaten (uw toekomstige collega's, medewerkers, personeel) hebben minimaal MBO niveau, werkervaring, zijn vakbekwaam en proactief. Daarnaast hebben ze goede referenties en geen 9 tot 5 mentaliteit. Kandidaten van Pienk maken het verschil.

Wij geloven sterk in de ‘klik’. De klik tussen de kandidaat en werkgever is de sleutel tot succes. Daarom kijken wij verder dan alleen werkervaring, opleiding en competenties, wij kijken namelijk ook naar de persoonlijkheid. De persoonlijkheid van de kandidaat, het team én die van de direct leidinggevende. Dát moet matchen!

Dus als u denkt 'ik zoek personeel' of 'ik zoek collega's' of 'ik zoek medewerkers' , ga dan naar Opdrachtgevers of Kandidaten of kijk op Recruitment.

Ik zoek personeel of collega's of medewerkers in Utrecht, ik zoek personeel in Amsterdam, ik zoek personeel in Rotterdam, ik zoek personeel in Brabant.