Secretaresse Rotterdam

U zoekt een uitstekende secretaresse in Rotterdam?

Dán bent u hier goed bij Pienk, Office Professionals, hét bureau voor secretaresses, óók in Rotterdam!

U zoekt een uitstekende secretaresse, misschien wel de béste secretaresse die er te vinden is in Rotterdam en omgeving. Pienk helpt u daarbij door de secretaresse op MBO en HBO niveau te vinden (óók in Rotterdam) die bij u past en die u volledig ontzorgt.

Pienk is geen gewoon secretaresse bureau. Wij zoeken, werven en selecteren de béste secretaresse in Rotterdam voor u! Onze werving en selectie procedure is zeer zorgvuldig, waardoor u gegarandeerd de beste secretaresse krijgt. Pienk bemiddelt secretaresses op basis van W&S, maar ook als uitzendkracht of als freelance secretaresse.

Als u meer wilt weten, bel dan gerust 030 - 27 67 187 of ga naar contact. Wilt u zien welke opdrachtgevers van Pienk? Kijk dan op opdrachtgevers van Pienk.

Hier leest u meer over de voordelen van werken met Pienk en de score op tevredenheid.

Trefwoorden: secretaresse Rotterdam, #secretaresse, management assistent, office manager, secretaressebureau

U zoekt een vacature als secretaresse in Rotterdam?

De secretaresse die een vacature in Rotterdam als secretaresse zoekt, kan uiteraard ook hee; goed terecht bij Pienk. We hebben regelmatig vacatures als secretaresse in Rotterdam.

Voor een overzicht van al onze secretariële vacatures en vacatures als secretaresse in Rotterdam en elders, kijk je op ik zoek een secretaresse vacature of ik zoek een baan als secretaresse. Wij maken heel graag kennis met je!

Naast banen als secretaresse heeft Pienk ook veel banen als management assistente en office manager, ook in o.a. Rotterdam. Check ook secretaresse vacatures.

Hopelijk zien we je sollicitatie of inschrijving snel!