Afdelings secretaresse

Een afdelingssecretaresse kunt u bij veel uitzendbureaus vinden, maar de béste afdelingssecretaresse voor uw organisatie, die vindt u via Pienk. Wij bespreken namelijk met u uitgebreid het profiel van de afdelingssecretaresse, niet alleen de competenties, óók de persoonlijkheid, het type afdelingssecretaresse dat u zoekt komt aan de orde! Zo kan Pienk voor uw organisatie de béste afdelingssecretaresse werven en selecteren.

Voor elke vacature voor een afdelingssecretaresse of secretaresse is Pienk de beste partner! Bent u benieuwd welke voordelen Pienk u kan bieden? Wij zijn u graag van dienst!

Voor meer informatie over afdelingssecretaresses, bel 030-27 67 187 of zoek Contact.

Ik zoek een vacature als afdelingssecretaresse

Zoekt u een vacature als afdelingssecretaresse in uw regio? Zoek dan niet verder. Pienk staat namelijk bekend als hét secretaresebureau van Midden Nederland en de randstad. Wij zijn een werving en selectiebureau (W&S) voor secretaresses, maar ook ene uitzendbureau en een freelancebureau. Dus zoek je een vaste baan, een tijdelijke job of een ZZP opdracht als secretaresse? Meld je bij Pienk. 

Voor een overzicht van al onze secretariële vacatures en vacatures als afdelings secretaresse in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders, kijk je op ik zoek een afdelings secretaresse vacature of ik zoek een baan als afdelingssecretaresse. Wij maken heel graag kennis met je!

Pienk heeft overigens ook veel andere secretaresse vacatures, voor bijvoorbeeld management assistentes, office managers of directiesecretaresses. Zie ook Secr.
Bel ons nu
030 - 27 6 71 87