Office manager

Als u als werkgever een office manager zoekt, dan wilt u de vacature van office manager uitzetten bij een specialist. Pienk is dé specialist in, hét bureau voor de werving en selectie van Office Professionals waaronder office managers op MBO en HBO niveau. Wij zijn hét bureau (werving & selectie en uitzendbureau) voor office managers.

Bij voordelen kunt u lezen welke voordelen Pienk allemaal voor u heeft. Direct bellen voor een office manager kan natuurlijk ook: 030 - 27 67 187. Onder de knop Referenties kunt u lezen wat opdrachtgevers vinden van onze dienstverlening en de werving en selectie van office managers door Pienk. Hier treft u een overzicht van de werkgevers waar Pienk diensten voor heeft verricht.

Veel van onze relaties, waar nu een office manager van Pienk werkt, zijn gevestigd in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en de regio Brabant. 

Pienk streeft naar de 'perfect match'. Wij zitten immers in de situatie dat we 2 klanten (werkzoekende en werkgever) bij elkaar gaan brengen .Het belang van beide partijen telt even zwaar en het streven is om een langdurige relatie tot stand te brengen.

Meer weten? Bel ons op 030 27 67 187 of mail naar info@pienk.nl  

Ik zoek een vacature van office manager

De office manager die een vacature als office manager zoekt, kan zich bij Pienk, hét bureau voor office managers, inschrijven of reageren op secretariële vacatures.

Voor een vacature als office manager in Amsterdam, kijk dan op officemanager Amsterdam . Hetzelfde geldt voor officemanager Rotterdam en office manager Utrecht. Voor Pienk heeft niet alleen vacatures als office manager in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. We bemiddelen office managers, management assistenten en secretaresses in een groot deel van Nederland. We hebben bijvoorbeeld ook opdrachtgevers in Almere, Den Haag, Amersfoort, Den Bosch, Nijmegen, etc.

Pienk is echt een specialist op het gebied van secretariële vacatures. Kijk anders eens op ik ik zoek een baan als office manager . Wij maken heel graag kennis met je! 

We streven naar het maken van de perfecte match. In het belang van de werkgever, maar ook in jouw belang als office manager. Het moet passen, het moet klikken, het moet helemaal goed zijn!

Pienk, het uitzendbureau en werving en selectiebureau van en voor Office Professionals!