Werving en Selectie

Pienk wordt door de markt gezien als dé specialist in de werving en selectie van Office Professionals. Bij werving en selectie treedt de kandidaat direct in dienst bij een opdrachtgever. Uiteraard gaan hier de nodige gesprekken aan vooraf, maar als er een match is, tekent de kandidaat direct een contract bij de nieuwe werkgever. Dat is technisch gezien werving en selectie.

Wij zullen ook bij werving en selectie contact houden met de kandidaat en de opdrachtgever, zelfs ná de plaatsing. Uiteraard willen we graag weten hoe het met onze kandidaat gaat, hoe de samenwerking van beide kanten bevalt en hoe men de werving en selectie heeft ervaren.

Voordelen van werving en selectie via Pienk

Bent u benieuwd welke voordelen en diensten Pienk u kan bieden en hoe het traject van werving en selectie bij Pienk er uit ziet? Wij zijn u graag van dienst! Lees hier over onze Recruitment activiteiten.

De werving en selectie bij Pienk is met name gericht op kantoorpersoneel, zoals binnendienst medewerkers, secretaresses, management assistentes, account managers, HR adviseurs, administratief medewerkers etc.

De kandidaat die via werving en selectie aan een nieuwe baan wil komen, kan even kijken op alle vacatures. Kijk ook op Werving en Selectiebureau Utrecht of Werving en Selectiebureau Amsterdam of gewoon op Goed Personeel.