Werving en Selectie

Pienk wordt door de markt gezien als dé specialist in de werving en selectie van Office Professionals. Bij werving en selectie treedt de kandidaat direct in dienst bij een opdrachtgever. Uiteraard gaan hier de nodige gesprekken aan vooraf, maar als er een match is, tekent de kandidaat direct een contract bij de nieuwe werkgever. Dat is technisch gezien werving en selectie.

Wij zullen ook bij werving en selectie contact houden met de kandidaat en de opdrachtgever, zelfs ná de plaatsing. Uiteraard willen we graag weten hoe het met onze kandidaat gaat, hoe de samenwerking van beide kanten bevalt en hoe men de werving en selectie heeft ervaren.

Voordelen van werving en selectie via Pienk

Bent u benieuwd welke voordelen en diensten Pienk u kan bieden en hoe het traject van werving en selectie bij Pienk er uit ziet? Wij zijn u graag van dienst! Lees hier over onze Recruitment activiteiten.

De werving en selectie bij Pienk is met name gericht op kantoorpersoneel, zoals secretaresses, management assistentes, office managers, binnendienst medewerkers, customer service medewerkers,, HR adviseurs, administratief medewerkers, financieel medewerkers, etc.

De kandidaat die via werving en selectie aan een nieuwe baan wil komen, kan even kijken op alle vacatures. Kijk ook op Werving en Selectiebureau Utrecht of Werving en Selectiebureau Amsterdam of gewoon op Goed Personeel.

Werving en selectiebureau

Als u wilt dat de Werving en selectie echt goed gebeurt kunt u de werving en selectie het beste uitbesteden aan specialisten, aan een werving en selectiebureau.

Pienk ís dat werving en selectiebureau, maar dan alleen gericht op kantoorfuncties, de office professionals. We bemiddelen secretaresses, management assistente, office managers, PA's, maar ook  binnendienst medewerkers, marketing en communicatie professionals, finance en HR.

Veelal bemiddelen we op basis van een werving en selectiefee, maar soms ook wel door eerst een uitzend- of detacheringconstructie te hanteren en ook voor interim professionals kunt u bij ons terecht. Als u meer wilt weten, belt u ons dan gerust op 030 - 27 67 187 of mail naar info@pienk.nl