Freelance

Freelance opdrachten

Er zijn in Nederland veel freelancers actief. Het aantal freelancers/zzp'ers ligt tussen 1,2 en 1,8 miljoen.

Ook Pienk heeft een groot netwerk aan freelancers / zzp'ers, met name op gbeied van secretarieel en HR. Misschien niet toevallig beroepen waar relatief veel vrouwen werken. Veel organisaties zetten een freelance secretaresse of een freelance management assistent of een freelance HR advieseur in, ter vervanging van zwangerschapsverlof.

Hoe kom je als freelancer nu aan nieuwe freelance opdrachten? Eenvoudig, via Pienk. Pienk is specialist in arbeidsbemiddeling en daar hoort het bemiddelen van freelancers ook bij. We bemiddelen vooral freelance secretaresses, freelance office managers, freelance P.A.'s, freelance management assistenten, etc.

Ook financiele freelancers kunnen bij Pienk terecht, we hebben soms ook interim, freelance vacatures voor financials. Hetzelfde geldt voor freelance marketing professionals.

Freelance secretaresses

Er zijn veel secretaresses, office managers en management assistentes die freelance werkzaam zijn. De freelance secretaresse / management assistent wil heel graag doen waar ze goed in is: een TOP secretaresse / management assistent zijn.

De freelance secretaresse en management assistent kan terecht bij Pienk voor freelance opdrachten. Pienk bemiddelt secretaresses, office managers, personal assistants en management assistentes, ook diegenen die dat als freelancer of ZZp’er willen doen. Dus, freelance secretaresse, bel met Pienk of schrijf je bij ons in!

Voor een overzicht van al onze secretariële vacatures en vacatures als freelance secretaresse, office manager of management assistente in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders, kijk je op ik zoek een freelance secretaresse vacature of  ik zoek een baan als freelance secretaresse. Wij maken heel graag kennis met je!

U zoekt een freelancer

Als u een freelance management assistent of secretaresse zoekt, of ene freelance / ZZP HR Adviseur of HR manager, dan kan Pienk u daarbij uitstekend helpen. Pienk heeft freelancers op de volgende functies:

 • secretaresses
 • management assistentes en P.A.'s
 • office managers
 • HR Adviseurs
 • HR Managers
 • marketing freelancers
 • financiële freelancers

De voordelen van het inzetten van freelancers is evident:

 • de freelancer is zelfstandig ondernemer, zeer gemotiveerd en gedreven
 • de freelancer is specialist in zijn / haar vakgebied en gewend om bij ene organisatie binnen te komen en snel mee te draaien
 • de freelancer is zeer ervaren en komt altijd afspraken na
 • de freelancer is zeer flexibel

Alle freelancers / zzp'ers zijn natuurlijk gewend om ergens zo maar in te stappen, de taken op te pakken en snel productief te zijn. Kortom, een kwalitatief zeer goede oplossing!

Pienk heeft een groot aanbod van freelancers. Uiteraard werven en selecteren we een freelancer die bij u en uw team past. Pienk heeft landelijke dekking als het gaat om freelancers.