Freelance

Freelance opdrachten


Er zijn in Nederland steeds meer mensen freelance actief. Het aantal freelancers stijgt naar 800.000 en zal in de toekomst verder groeien.

De freelance medewerker wil vooral doen waar hij of zij goed in is: hun vak als specialist uitoefenen. De 'randzaken', zoals administratie, acquisitie, verzekeringen etc. vindt een freelancer minder leuk.

Hoe kom je nu aan nieuwe freelance opdrachten? Eenvoudig, via Pienk. Pienk is specialist in arbeidsbemiddeling en daar hoort het bemiddelen van freelancers ook bij.

Freelance secretaresses


Er zijn veel secretaresses, office managers en management assistentes die als freelance secretaresse werkzaam zijn. De freelance secretaresse wil heel graag doen waar ze goed in is: een TOP secretaresse zijn.

De freelance secretaresse kan terecht bij Pienk voor freelance opdrachten. Pienk bemiddelt secretaresses, office managers, personal assistants en management assistentes, ook diegenen die dat als freelancer of ZZp’er willen doen. Dus, freelance secretaresse, meld je bij Pienk!

Voor een overzicht van al onze secretariële vacatures en vacatures als freelance secretaresse, office manager of management assistente in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders, kijk je op ik zoek een freelance secretaresse vacature of  ik zoek een baan als freelance secretaresse. Wij maken heel graag kennis met je!

U zoekt een freelancer


Als u een freelancer zoekt, dan kan Pienk u daarbij uitstekend helpen. Pienk heeft freelancers op de volgende functies:

  • secretaresses
  • management assistentes
  • HR Adviseurs
  • HR Managers
  • commerciele freelancers

De voordelen van het inzetten van freelancers is evident:

  • de freelancer is zelfstandig ondernemer en supergemotiveerd
  • de freelancer is specialist in zijn / haar vakgebied
    de freelancer is zeer ervaren en gedreven
  • de freelancer is zeer flexibel


Pienk heeft een groot aanbod van freelancers op verschillende vakgebieden. Uiteraard werven en selecteren we een freelancer die bij u en uw team past. Pienk heeft landelijke dekking als het gaat om freelancers.