HR medewerker vacatures

De opdrachtgever die een HR medewerker zoekt kan het beste terecht bij Pienk. Pienk wordt door de markt gezien als een gespecialiseerd bureau / uitzendbureau in de werving en selectie van Office Professionals waaronder HR medewerkers op MBO en HBO niveau. Bent u benieuwd welke voordelen Pienk heeft ten opzichte van andere uitzendbureaus of werving & selectie bureaus voor HR Medewerkers?

Pienk is niet echt een uitzendbureau voor HR medewerkers, maar kan wel HR Medewerkers op uitzendbasis plaatsen. Het verschil met uitzendbureaus is dat Pienk HR Medewerkers bemiddelt vanaf MBO niveau en zich juist richt op de HR Medewerkers die zich bij een uitzendbureau niet thuis voelen.

Dus als u een HR Medewerker op MBO+ of HBO niveau zoekt, maar liever niet naar een uitzendbureau toe gaat, bel dan met ons! Wij nemen graag de werving en selectie van uw HR Medewerker voor onze rekening!

De HR medewerker die een vacature als HR medewerker zoekt, kan uiteraard ook het beste terecht bij Pienk.

Voor een overzicht van al onze HR vacatures en vacatures als HR medewerker in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders, kijk je op Ik zoek een HR vacature of ik zoek een baan als HR medewerker. Wij maken heel graag kennis met je!

Pienk heeft overigens ook veel andere vacatures, voor bijvoorbeeld P&O medewerker, PZ ondersteuning of HR assistent.