HR Adviseur

U zoekt een vacature als HR Adviseur


De HR Adviseur die een vacature als HR Adviseur zoekt, is van harte welkom bij Pienk. Veel HR Adviseurs gaan liever niet naar een uitzendbureau toe, omdat ze zich daar niet (meer) thuisvoelen. Deze HR Adviseurs zijn juist bij Pienk aan het goede adres.

Ondanks het feit dat Pienk geen uitzendbureau is, kunnen we wel de uitzendconstructie hanteren; werken op uitzendbasis heeft nl. veel voordelen voor de werkgever en werknemer. De meeste opdrachten bij Pienk zijn op basis van Werving en Selectie.

Voor een overzicht van al onze HR vacatures en vacatures als HR Adviseur in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders, kijk je op ik zoek een HR vacature of ik zoek een baan als HR adviseur. Wij maken heel graag kennis met je!

Pienk heeft overigens ook veel andere vacatures, voor bijvoorbeeld P&O adviseur, PZ medewerker of Personeelsfunctionaris. Zie ook HR vacature.

U zoekt een HR Adviseur


Als u als werkgever een HR Adviseur zoekt, dan zoekt u een bureau of uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de bemiddeling van HR Adviseurs. Pienk is meer een werving en selectiebureau dan een uitzendbureau. Veel HR Adviseurs die zich niet thuis voelen bij een uitzendbureau, melden zich juist wél bij Pienk.

Dus bel 030-2767187 voor een goede HR Adviseur.

Omdat sommige opdrachtgevers een tijdelijke HR Adviseur zoeken, zoeken ze op 'HR Adviseur' en 'uitzendbureau' en komen dan alsnog bij Pienk uit. In die gevallen bemiddelen we vaak op uitzendbasis, óf freelance / ZZP. Dit is ook een ideale constructie bij bijvoorbeeld vervanging van zwangerschapsverlof van een HR Adviseur.

Voor opdrachtgevers die een vaste HR Adviseur zoeken (in vaste dienst) is er de optie tot werving en selectie. Pienk verzorgt de hele procedure en de werkgever neemt de HR Adviseur direct zelf op contract.

Bent u benieuwd welke voordelen Pienk u kan bieden? Wij zijn u graag van dienst!