Secretaresse

Als secretaresse kun je kiezen uit veel bureaus (uitzendbureaus en werving en selectie bureaus) die actief zijn in de bemiddeling van secretaresses. Het beste secretaresse bureau in Nederland is Pienk. Wij gaan met onze secretaresses heel persoonlijk en met veel respect om. Voor referenties van secretaresses die via Pienk aan hun ideale baan gekomen zijn, kijk je op Kandidaten over Pienk.

Werkgevers die een uitstekende secretaresse zoeken kunnen ook het beste naar werving en selectie bureau Pienk. Pienk wordt door de markt nl. gezien als dé specialist in de werving en selectie van secretaresses. Al onze secretaresses hebben MBO+ , HBO of WO niveau, zijn ervaren secretaresses en secretaresses met passie voor hun vak. Bent u benieuwd welke voordelen Pienk u kan bieden? Neem dan Contact met ons op! U kunt ook kijken op Ik zoek een secretaresse.

Voor een overzicht van al onze Secretariële vacatures en vacatures als secretaresse in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders, kijk je op ik zoek een secretaresse vacature of ik zoek een baan als secretaresse.

Pienk is een uitstekend Secretaresse bureau. Zie ook Secretariële vacatures. Of Goede Secretaresse. Of Ik zoek een secretaresse. Voor informatie over salarissen van secretaresses kijk op Loon Secretaresse of Salaris secretaresse.

Als u haast heeft, kijk dan op Secr. Bent u op zoek naar informatie over secretaressedag, kijk dan op Secretaressedag.

Pienk, hét werving en selectiebureau en uitzendbureau voor de béste secretaresse! Voor vaste en tijdelijke banen én voor ZZP'ers.

Bel 030 27 67 187 voor meer informatie.

Secretaressebureau

Pienk, Office Professionals.

De naam zegt het al: professionals op office en dát zijn secretaresses!

We bemiddelen diverse secretariële vacatures, voor secretaresses, maar ook voor office managers, management assistenten, executive assistants, personal assistants, directiesecretaresses, afdelingssecretaresses, etc. Op MBO+, HBO én WO niveau.

Kortom: Pienk is hét secretaressebureau van Midden Nederland en de randstad.