Office manager Amsterdam

Office Manager in Amsterdam

Wellicht is uw organisatie gegroeid en bent u nu op het punt beland dat u iemand nodig heeft die er voor zorgt dat alles op het kantoor reilt en zeilt, iemand die, ongemerkt, van alles regelt, zodat u en uw collega's zich bezig kunnen houden met de kerntaken. Kortom: u zoekt een office manager.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een Office Manager had, maar dat deze kiest voor een nieuwe uitdaging. Ook dan is Pienk uw partner, wij zijn nl. expert in het vinden van de juiste office manager. De office manager die de taken die u in gedachten heeft prima kan vervullen, maar iemand die ook nog eens uitstekend in het team past.

Of uw organisatie nu in Amsterdam zit, Utrecht, Rotterdam, Breda of Tilburg (of elders in Nederland): Pienk vindt voor u de beste Office Manager uit de omgeving.

Uiteraard is Pienk er ook voor organisaties die al wel gewend zijn aan een office manager die als spin-in-'t-web alles regelt. Ook voor die werkgevers is Pienk er. Ons streven zal zijn dat Pienk een bétere office manager voor u gaat vinden, dan u reeds gewend was. Wij streven er namelijk naar de béste office managers te werven en selecteren. In Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Brabant en elders.

Voor meer informatie bel 030 - 27 67 187 of mail ons voor informatie (info@pienk.nl). 

Zie ook de pagina's Office manager of Management Assistent Amsterdam.

U zoekt vacatures als Office Manager?

U bent waarschijnlijk een office manager die een nieuwe uitdaging zoekt in uw vakgebied. U zoekt een vacature als office manager in (de regio) Amsterdam en bent op zoek naar een bureau waarbij u, als office professional, ook als zodanig ontvangen wordt. Welkom bij Pienk, Office Professionals. Voor alle office vacatures, zoals office manager, in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Brabant.

Bezoek ook de volgende pagina's: Office Manager Utrecht of Officemanager Utrecht voor vacatures als Office Manager in Utrecht. Indien u als Office Manager in Rotterdam wilt werken kijk dan op: Office Manager Rotterdam of Office Manager Rotterdam. In Amsterdam kunt u ook terecht op Office Manager Amsterdam.

U kunt een open sollicitatie doen of reageren op één van onze secretariële vacatures. Voor meer informatie kunt u ons ook bellen: 030 - 27 67 187.

Bel ons nu
030 - 27 6 71 87