Recruitment

Recruitment

Recruitment, dat is ons vak. Online recruitment, offline recruitment. Als recruitmentbureau brengen wij de juiste organisaties en de juiste kandidaten bij elkaar. Pienk is een werving & selectiebureau, maar ook een uitzendbureau en een bureau dat freelancers / interimmers  /ZZP'ers bemiddelt.

Veel recruitmentopdrachten gaan op Werving en Selectie basis, maar daarnaast doen we dus ook aan uitzenden én bemiddelen we regelmatig ZZP'ers / Freelancers / Interimmers. Vaak zijn dat Interim HR opdrachten of secretariële opdrachten.

Pienk maakt ook veelvuldig gebruik van social media voor recruitment doeleinden. Alle vacatures komen op de website van Pienk, zie vacatures en tevens maken we gebruik van andere vacaturesites voor onze recruitment activiteiten. Op die manier zijn we in staat om de beste kandidaten te vinden voor elke vacature.

Recruitment van kandidaten op MBO, HBO en WO niveau, in het office segment, dát is onze recruitment specialiteit. Bel 030 - 2767187 of ga naar contact voor meer vrijblijvende informatie over onze recruitment beleving.

Recruitment diensten

Pienk heeft verschillende recruitment diensten:

  • werving & selectie
  • detachering
  • uitzenden
  • interim / freelance / ZZP

Daarnaast geeft Pienk gratis HR advies, ook over recruitmentzaken. Bel voor informatie: 030-2767187