Kandidaten over Pienk

Jarmila
"Ik ben al twee keer door Pienk bemiddeld naar een vaste baan.  Ik kan alleen maar positief zijn over de samenwerking met Pienk. Ik had regelmatig contact met Marjolein Zents voor de bemiddeling van de tweede vacature. Marjolein was altijd heel vriendelijk en voelde mij goed aan. Ook was ze begripvol toen ik een dilemma had, omdat ik gelijktijdig met het traject bij Pienk elders een andere baan aangeboden kreeg. Mede door de gesprekken met haar kon ik een weloverwogen keuze maken voor de vacature van Pienk. Complimenten voor Marjolein hoe zij altijd voor mij klaar stond!
Ik vond het prettig dat Pienk mij relevante achtergrondinformatie kon geven over de vacature. Ook kijken ze of je bij het bedrijf past en handelen ze snel. Ik heb dan ook het volste vertrouwen dat ze voor mijn opvolging wederom een geschikte kandidaat zullen vinden. Bij een werving- en selectiebureau zal ik altijd eerst aan Pienk denken.“

Stephanie Buijs
"Al bij het eerste contact is te merken dat medewerkers van Pienk oprechte belangstelling hebben voor de persoon achter de employee. Zelfs nu het tijdens Corona-tijd, niet mogelijk is om elkaar persoonlijk te ontmoeten, ervaar je de warmte en belangstelling in videocontact en in videobellen.

Op zeer natuurlijke wijze weet Anne van Doorn het antwoord te vinden op vragen als: Wie ben je, Wat motiveert jou, wat wil je en wat kun je en wat wil je nog leren? Hierdoor weet zij direct welke uitstaande vacatures bij je zouden passen, zodat je er vol vertrouwen op kunt reageren. In een tijd waarin door digitalisering de menselijke factor op de achtergrond lijkt te raken, ervaar ik deze aanpak als zeer bijzonder en ook zeer effectief.

Die bevlogenheid zie ik ook terug in het contact met Anne's collega's bij Pienk. Ook zij zijn hartelijk en warm en uitstekend geïnformeerd. Niet alleen Anne, maar een hecht team van collega's zit voor je klaar."

Janet Kok
"Na het roer omgegooid te hebben, mijn vaste baan opgezegd omdat ik niet gelukkig werd van wat ik op dat moment deed, ging ik op zoek naar wat ik dan wel wilde. Via een oud collega werd ik geattendeerd op Pienk. De afspraak voor een intakegesprek was snel gepland. Er was gelijk een klik en het werd een fijn gesprek; ik kon goed aangegeven wat ik wel en zeker ook wat ik niet (meer) wilde.

Tot mijn grote vreugde werd er al heel snel een werkgever gevonden en ook daar kon ik snel op gesprek. Dat bleek de perfecte match, ook vanuit de werkgever gezien. Er werden duidelijk afspraken gemaakt en ik ging binnen een week aan de slag. Ik heb er met heel veel plezier gewerkt, maar helaas door de Corona crisis is deze opdracht beëindigd, begrijpelijk maar heel erg jammer."

Georgina Leggett
"Om terug te komen na een jaar lang reizen en een baan te gaan zoeken, dat is al pittig genoeg maar om terug te komen en meteen in een lockdown terecht te komen en daarin een baan te zoeken... 'Vergeet het maar' dacht ik maar nee, het onmogelijk is mogelijk geworden en heb ik dankzij Pienk haar services en harde werk, precies de baan die ik wilde, ook aangeboden gekregen!

In deze gekke tijden heeft het iets langer dan normaal geduurd maar het was het wachten waard en tijdens dat wachten (lees; stressen) heeft Pienk mij gesteund en ook vaker van zich laten horen uit eigen initiatief om te laten zien dat ik echt niet vergeten was. Het was fijn dat iemand mijn hand vasthield in dit proces (virtueel dan hé) en ervoor zorgde dat het wel goed kwam.
En als kers op de taart is dat ik mij echt gehoord voelde en part of the family voelde bij Pienk.
Bij Pienk reageren zij snel, zij handelen heel fijn, zij zijn altijd heel open en eerlijk en zij zoeken ook echt naar de beste match voor zowel het bedrijf als voor jou zelf. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen Pienk en een speciale dank aan Anne voor al jouw moeite en steun!"

Yamit Gutman
"I signed up with Pienk thinking that a professional bureau will help me find the right job match. I had a very specific idea as to where and how I wanted to work and I figured I could benefit from the connections and expertise of Pienk. I was not disappointed: Pienk matched me with my employer of choice, in a position I think is a perfect fit. I'm delighted with the service Pienk offered me, and with my new job. Well done, Anne, Desi, and the Pienk team!"

Jolanda Versteegh
"1,5 jaar geleden kwam ik in contact met Pienk. Gewoon via een bericht op LinkedIn. Al snel had ik een afspraak met Michel en op het moment dat ik bij Pienk binnen stapte voelde het goed. Het gesprek met Michel was zoals Pienk is: no-nonsense en eerlijk. Al vrij snel na ons gesprek kon ik worden ingezet ter vervanging van een medewerker die met zwangerschapsverlof ging. Daarna werd ik bij hetzelfde bedrijf gevraagd voor een andere opdracht. Toen deze opdracht afliep was er toevallig weer een nieuwe opdracht via Pienk.
De samenwerking met Pienk verloopt altijd goed. Er wordt snel gereageerd en ook het meedenken is heel fijn. Als je belt is er altijd een herkenning aan de andere kant van de lijn. In die 1,5 jaar voel ik me echt wel een beetje verbonden met Pienk. Je bent geen nummer en ze weten wie ze voor zich hebben.
Voor mij is Pienk gewoon heel vertrouwd en fijn om mee te werken. Het is een leuk, gezellig, humoristisch team, die weten waar zij voor staan en waar Michel en Desi trots op mogen zijn."

Yvonne Geertsen
"Na 12 jaar weer solliciteren, dat is toch weer even andere koek. Wat wil ik gaan doen? Wat past bij me? Al die vragen spoken door je hoofd.

Toen kwam ik een leuke vacature tegen en de procedure verliep via Pienk. Na versturen van mijn sollicitatiebrief werd ik al snel gebeld voor een intakegesprek.
Toch wel een beetje zenuwachting ging ik naar het intakegesprek, het was inmiddels even geleden. Maar dat was heel snel over. Ik voelde me bij Pienk erg op mijn gemak en ik heb het contact met hen als zeer prettig ervaren. Goede sfeer en een goede match! Deze functie zou prima bij me passen was de conclusie.

Lang verhaal kort 2 gesprekken en 3 weken later had ik een nieuwe baan! Ik voel me thuis op mijn nieuwe werkplek – door de goede match van Pienk – maar mocht ik weer op zoek gaan dan schroom ik niet om bij Pienk aan te kloppen!"

Petra Potse
"Helaas heb ik de sollicitatie bij een opdrachtgever van Pienk af moeten zeggen. Ik heb nl. elders een aanbod gekregen voor een contract met zeer goede voorwaarden waar ik geen nee tegen kan zeggen. Mocht ik in de toekomst toch weer op zoek gaan naar een nieuwe baan zal ik me zeker bij Pienk melden. Ik vond het een fijn contact. Pienk gaf mij het gevoel dat er met zorg werd gekeken naar of de functie ook bij mijn wensen en niveau aansloot. En dat heb ik als erg prettig ervaren, naast een heel leuk gesprek uiteraard!"

Monika Loeve
"Door mijn contact met de mensen van Pienk, waarmee ik gesproken heb op jullie (super mooie!) kantoor, heb ik kunnen ontdekken welk pad ik wilde bewandelen naar een nieuwe uitdaging.
Belangrijk voor mij daarbij was en is om zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven. Daarom hartelijk dank voor jullie inzet en de gedane moeite naar mij toe. Jullie hebben mij dan misschien niet direct kunnen plaatsen; jullie hebben mij op kennisgebied enorm geholpen!
Een berichtje zoals deze met mijn uitgesproken dank naar jullie toe is dan het minste wat ik jullie kan geven."

Bram Lagerweij
"Via een vacatureplatform ben ik eigenlijk pardoes binnengerold bij Pienk en kreeg binnen een zeer korte periode al een reactie voor een kennismakingsgesprek! Helaas was ik toen werkzaam bij een zeer inflexibele organisatie, waardoor een fysieke kennismaking niet gemakkelijk was. Gelukkig werd al snel een video-call voorgesteld. Een dikke 10 voor het denken in oplossingen! De kennismaking verliep verder heel vloeiend, dankzij het openlijke en begripvolle karakter van de Pienk professional. Na afloop zou ze aan het werk gaan voor me. En dat deed ze. Binnen een week had ik een gesprek met de directeur van de organisatie en de match was spot- on.

Ik was vooral positief verrast door het vragen naar updates. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat Pienk daadwerkelijk geïnteresseerd was in mijn sollicitatieproces. Als afsluiter werd er ook nog een bezoek gepland, om te bepalen of ik goed op mijn plek zat. Al met al een zeer goede verzorging van een werkzoekende".

J.K.
"Pienk heb ik leren kennen op een rotonde in Utrecht. Mijn eerste contact gaf mij direct het gevoel -ze luisteren echt naar mij en mijn wensen-. Met hun mensenkennis weten ze je daardoor feilloos te koppelen aan bedrijven waar je oprecht een kans maakt op een samenwerking. Pienk, dank juliie wel voor jullie goede zorgen en dat jullie altijd bereikbaar zijn voor vragen".

Yvonne van der Hoop
"In mijn zoektocht naar een nieuwe baan stuitte ik op een interessante vacature op LinkedIn. De procedure voor deze vacature verliep via Pienk. Na versturen van mijn sollicitatiebrief werd ik al snel gebeld voor een intakegesprek door Anne. Dat intakegesprek, net als alle overige contactmomenten overigens, heb ik als zeer prettig ervaren. De verwachtingen werden duidelijk geschetst, net als het doel van het gesprek. In mijn geval kon ik, door het snelle handelen van Anne, dezelfde dag nog door naar het sollicitatiegesprek bij de werkgever. Ook daar verliep alles zeer spoedig en ruim een week later was ik aangenomen!

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding die ik vanuit Pienk heb gehad. De gesprekken verliepen zeer ontspannen, en tussen sollicitatiemomenten werd ik goed op de hoogte gehouden. Voorlopig zit ik goed op mijn nieuwe werkplek – door de goede match van Pienk – maar mocht ik weer op zoek gaan dan schroom ik niet om bij Pienk aan te kloppen!"

Lisanne Noorlander
"Ongeveer 3 maanden geleden kwam ik via een vacature in aanraking met Pienk. Op korte termijn heeft Pienk mij kunnen plaatsen bij een bedrijf waar ik het momenteel reuze naar mijn zin heb. De procedure begon met een intake gesprek met Anne. In dit gesprek werd veel gevraagd naar mijn wensen en naar wat voor baan ik op zoek was. Hier vanuit heeft Anne kunnen concluderen dat de vacature wel degelijk paste. Binnen een week kon ik al op gesprek komen bij het bedrijf, en binnen drie weken was het geregeld! Pienk in een paar woorden is betrokken, snel en heeft oprechte aandacht voor de interesses en wensen van de sollicitant".

Mariëlle Pellikaan
"Nadat ik na ruim 15 jaar had besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging, kwam ik via een advertentie op Indeed, terecht bij Pienk. Op zaterdag verzond ik de sollicitatie en op maandag kreeg ik al een telefoontje van Anne. Ze wilde graag een afspraak maken en de volgende dag ging ik vol goede moed, maar ook met een behoorlijke dosis spanning richting Utrecht. Direct na de kennismaking was het ijs gebroken en volgde een heel ontspannen gesprek. Na het gesprek is alles heel snel verlopen. Binnen enkele dagen ontving ik de uitslag van de gemaakte testen en werd ik voorgesteld bij mijn huidige werkgever. De persoon die het bedrijf zocht en het bedrijf wat ik zocht, bleken de match die Anne wist te maken. Nog geen zes weken na het verzenden van mijn sollicitatie begon ik bij mijn nieuwe werkgever. Inmiddels ben ik daar alweer een aantal maanden met veel plezier aan het werk. De communicatie en het snelle handelen van Pienk heb ik als zeer prettig ervaren. Mocht de situatie zich ooit voordoen dat ik opnieuw werkzoekende word, zal ik zeker contact met Pienk opnemen"

Alberto Fornari
"Ik was al enige tijd op zoek naar een passende baan en ik moet zeggen dat de werkwijze van Pienk zich totaal onderscheidde van alle anderen. Ik werd op korte termijn uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Het gesprek heb ik als ontzettend fijn ervaren! Het was persoonlijk en ontzettend professioneel. Binnen enkele dagen mocht ik direct op gesprek bij de firma en binnen 1 week had ik een nieuwe baan gevonden! Ik moet zeggen dat Pienk in staat is geweest om de perfecte match te vinden. Inmiddels ben ik al een aantal weken werkzaam binnen deze firma en ik heb werkelijk het gevoel dat ik op mijn plek zit! Nogmaals bedankt Pienk voor de goede, professionele en fantastische begeleiding!"

Petra van Os
"De procedure bij Pienk verliep heel snel en professioneel. Het ontspannen en plezierige intakegesprek met May was op maandag en op dinsdag zat ik al bij de opdrachtgever aan tafel. En binnen een paar dagen had ik de baan! Ik werk nog steeds bij deze opdrachtgever en zowel de baan als het bedrijf passen prima bij me. Bij Pienk wordt er echt goed naar je persoonlijkheid gekeken en de mogelijke match met een opdrachtgever. Dat vind ik erg belangrijk. Daarnaast is het heel fijn dat Pienk je tijdens de procedure goed informeert, maar ook daarna contact blijft houden om te informeren hoe het met je gaat.”

Lilian Lam
"Ongeveer 4 maanden geleden kwam ik bij Pienk terecht via een vacature op hun website. Aangezien deze vacaturetekst mij bekend voorkwam heb ik met Pienk gebeld om te checken om wat voor vacature het ging. Wat ik al dacht was inderdaad zo: via een andere weg was ik al bij deze opdrachtgever op gesprek geweest en niet geselecteerd.
Ik dacht dus dat ik weer naar nieuwe vacatures moest gaan zoeken, maar May vroeg mij naar wat voor soort baan ik op zoek was, en wat bleek, ze had toch een vacature die aansloot bij mijn wensen.
Toen ben ik bij Pienk op gesprek geweest voor de functie. Ik heb veel sollicitatiegesprekken gehad, maar die met May van Pienk was een van de meest prettige. Het was een open en gestructureerd gesprek en er werd goed geluisterd naar mijn wensen.

Vervolgens ben ik op gesprek geweest bij de opdrachtgever en daarna hoorde ik al snel dat ik daar aan de slag mocht! Ook in de fase waarbij het contract opgemaakt werd, heeft Pienk mij goed begeleid en bemiddeld tussen de opdrachtgever en mij. Nadat ik was begonnen bij de opdrachtgever is er ook steeds contact geweest met Pienk. Ik vond het heel fijn dat zij op een aantal maanden belden om te vragen hoe het ging.

Inmiddels ben ik in dienst bij de opdrachtgever en ik ben Pienk erg dankbaar dat ik mede dankzij hen binnen 3 weken een nieuwe baan had gevonden en nu op een fijne werkplek zit waar ik mezelf kan ontwikkelen."

Ilse van den Anker
"Pienk onderscheidt zich wat mij betreft enorm van andere recruiters. Ze zijn doortastend, open en eerlijk en doen er alles aan om tussen jou en de werkgever een perfecte match te vinden. Ze kijken echt naar wie je bent en naar je potentie. Na veel contacten met recruiters die vooral tijdrovend en onpersoonlijk te werk gingen, had ik besloten geen contact meer te zoeken met dergelijke bureaus. Toen Anne me belde i.v.m. een openstaande functie, wist ik direct dat Pienk anders was. Ik ben er zeker van dat als je een leuke baan zoekt, je bij Pienk aan het juiste adres bent!"

José van Slooten
"Ontzettend blij dat Pienk op mijn pad kwam! Bij de tweede vacature was het al raak.
Na het intake gesprek is voor Pienk heel duidelijk wat de kandidaat zoekt en zij zorgen voor de perfecte match met de opdrachtgever.
Nu in dienst zijnde bij de opdrachtgever, houdt het contact met Pienk nog niet op (gelukkig). Ook nu wordt er nog een vinger aan de pols gehouden. Hoe gaat het, voldoet het aan de verwachtingen, zijn de afspraken nagekomen, uitstekende nazorg.
Zeer gedegen, makkelijk contact, professioneel en adequaat zijn van toepassing op Pienk. Wat een fijn bedrijf met zeer betrokken medewerkers."

Brigitte Rehatta
"Na bijna 3 jaar werkloos zijn en vrijwel dagelijks solliciteren zonder resultaat had ik, als 50-plusser, eerlijk gezegd de hoop al opgegeven.
Totdat ik solliciteerde op een vacature die ik bij Pienk zag staan. Al zeer kort daarna werd ik uitgenodigd voor een gesprek met Christel op het sfeervolle en gezellige kantoor van Pienk. Een week later volgde al het gesprek met de werkgever. Ik ben bij deze werkgever nu al bijna 6 maanden met heel veel plezier in dienst op basis van een tijdelijk contract en met uitzicht op een vast contract!
Dit had ik echt niet meer verwacht en ik ben er dan ook superblij mee!"

Nicole Ebbeling-Eestermans
"Op een dag werd ik gebeld door Christel. Zij had mijn CV gezien op een vacaturesite. Die sloot goed aan op de vacature van haar opdrachtgever. Na een motivatiebrief werd ik na enige tijd uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek verliep heel ontspannen en informeel. We hadden beiden het gevoel dat het bedrijf, de functie en de werksfeer een hele goede match zou kunnen zijn. En dat bleek; inmiddels ben ik alweer enkele maanden in dienst bij deze werkgever!"

Vera Verlouw
"Dankzij Pienk werk ik bij een bedrijf waar ik helemaal op mijn plek zit. Al tijdens het eerste gesprek heeft Christel heel kritisch doorgevraagd en echt gekeken naar de potentiële match tussen mij en de werkgever. Wat ik heel prettig vond is het persoonlijke contact met Pienk; het hele traject van het eerste gesprek tot het tekenen van het contract is vooral daardoor heel prettig verlopen. Ook merkte ik dat Christel een heel goed en eerlijk beeld van mij heeft kunnen schetsen richting de werkgever; tijdens het eerste gesprek met mijn werkgever wisten zij al precies op welke vlakken ik heel sterk was en op welke vlakken ik mij nog verder zou moeten ontwikkelen. Dankjewel Pienk en vooral Christel voor het vertrouwen én deze fijne baan!"

Roelof van Dalen
"Via een op internet gevonden vacature voor een tijdelijk administratief medewerker ben ik bij Pienk terechtgekomen, en ik moet zeggen dat ik niet teleurgesteld ben. Na een positief een prettig gesprek met Janine ben ik vervolgens bij de werkgever op gesprek geweest, en geselecteerd voor de vacature.
Wat het werken voor Pienk zo prettig maakt zijn de korte lijnen, het persoonlijke contact, en de professionele instelling van de medewerkers."

Renske Hoekstra
"De juiste persoon op de juiste plek, dat is wat Pienk doet!
Vele banensites en honderden vacatures, maar juist de vacature van Pienk sprong er voor mij uit. De pakkende tekst en inhoud van de functie was de reden dat ik mijn cv opstuurde.
Tijdens het fijne sollicitatiegesprek met Janine, stelde zij de juiste vragen om mijn wensen en de match met de opdrachtgever goed te peilen. Janine had gelijk, er was een match! Twee dagen later ben ik gestart en ik werk elke dag met plezier. Goede communicatie, persoonlijke aandacht en kennis van mensen is wat Pienk uitzonderlijk maakt."

Simone van der Meer
"Na mijn afstuderen merkte ik direct dat starters niet veel kans maken in de huidige arbeidsmarkt. Daarom besloot ik wat ervaring op te doen bij een vrijwilligersbaan en hiernaast een parttime baan te zoeken. Zelfs dit bleek niet makkelijk. Totdat ik werd benaderd door Pienk met de vraag of ik interesse had in een marketingsfunctie bij een bedrijf in de duurzame sector. Ik mocht al snel op gesprek komen bij Pienk en daarna bij mijn huidige werkgever. Bij het eerste intake gesprek viel het me meteen op dat de mensen bij Pienk echt de tijd voor je nemen. Ook toen ik al werkzaam was bij mijn huidige werknemer bleven zij betrokken door af en toe te bellen of te mailen met de vraag hoe het ging en of ik het naar me zin had. Deze betrokkenheid maakt Pienk echt anders!"

Eveline Osewoudt
"Ik kwam de functie van HR Medewerker tegen op internet en heb daar op gesolliciteerd. Ik was niet bekend met Pienk, maar ik kreeg snel een reactie dat ik bij Pienk op intake mocht komen. Het gesprek met Michel was erg plezierig en vertrouwd. Daarna is alles vrij snel gegaan en ik werk nu nog steeds bij de opdrachtgever. Het contact met Pienk is fijner dan met een groter uitzendbureau waar je minder van hoort. Binnen Pienk is het contact persoonlijker en je kunt altijd bij ze terecht."

Angelique van Rijn
"Via een oud collega ben ik gewezen op een vacature voor medewerkster administratie opleidingen en één voor medewerkster HR. Ik had mijn CV naar het bedrijf gestuurd, maar ook naar Pienk.
Ik ben bij Michel van Pienk op gesprek geweest. Beide functies pasten bij mij. Ik ben bij het bedrijf op gesprek geweest en aangenomen voor de tijdelijke functie bij opleidingen en heb een verlenging gekregen. De medewerkster van opleidingen is ondertussen weer terug en ik doe nu werk bij HR.
Ik ben er heel blij mee dat dit zo kan!

Ik heb ook een vraagstuk op het gebied van WW gehad, dat ik bij Pienk had neergelegd. Zij hebben dit uitgezocht, super fijn! Om zulke dingen uit te zoeken kan heel lastig zijn en dan is het fijn dat je er hulp bij krijgt."

Riaz Abdoelbasier
"Na pakweg 24 maanden van sollicitatiebrieven schrijven, trainingen bijwonen, gepassioneerd vrijwilligerswerk uitvoeren en heel veel nutteloze interventies van recruiters kreeg ik eveneens een verzoek vanuit Pienk. Anne polste me of ik interesse had in een functie waarbij de klant centraal staat. Wat opviel aan de uitnodiging tot sollicitatie, was dat het persoonlijk bericht weinig contouren had van een geautomatiseerde HRM selectie. Enigszins overtuigd van de ambachtelijke selectie, besloot ik voor de functie te gaan.

Na een goed gesprek had ik mijn motivatie via de e-mail kenbaar gemaakt en binnen enkele werkdagen kwam het bericht dat ik op gesprek kon bij de opdrachtgever. Enigszins vol van gezonde spanning toch nog even geklankbord met Pienk. Zo kreeg ik enkele tips om het sollicitatiegesprek met goed vertrouwen in te gaan. Het fijne aan dit sollicitatiegesprek is dat de recruiter eveneens bij het gesprek aanwezig was, dit laatste heb ik niet eerder zo ervaren. Als kers op de taart lag mijn CV op tafel, geheel in kleur uitgeprint. Nog voor het weekend kreeg ik de melding dat ik aan de slag kon! Inmiddels ben ik nu een kort jaartje verder, en recentelijk op contract bij de werkgever.

De perfecte flexibele personeelsbemiddeling dat binnen twee weken was beklonken is van ongekende klasse! De follow-up service onderschrijft dat er een gedreven en visionair team achter dit bureau te werk gaat, waarbij de klant centraal staat. Hartelijk bedankt voor de fantastische ervaringen Pienk, Anne & Desi... "

Annemarijn van der Hoek
"Dankzij Pienk ben ik op de juiste plek terecht gekomen! Binnen twee weken wisten zij mij te plaatsen bij een bedrijf waar ik helemaal tot mijn recht kom. Het begon met 2,5 dag per week en nu zitten we al op 4 dagen. Anne wist precies wat ik wilde en wat voor een persoon ik ben en naar welk persoon de opdrachtgever op zoek was. Perfecte match!”

Thea Bolwijn
"Persoonlijke aandacht, betrokken en snel. Deze steekwoorden zijn op Pienk van toepassing.
Nadat ik reageerde op een commerciële binnendienst functie, had ik binnen vijf dagen een kennismakingsgesprek met Pienk. Het gesprek ging niet over de vacature waar ik in eerste instantie op had gesolliciteerd, maar over een andere vacature die Anne mij had toegestuurd, omdat zij die functie beter bij mij vond passen. Het kennismakingsgesprek met Anne heb ik als zeer prettig ervaren. De gehele sollicitatieprocedure werd ik goed begeleid en op de hoogte gehouden. Ik ben aangenomen voor de functie die Anne mij toestuurde en ben dankzij Pienk weer aan het werk."

Chederick Kempenaar
"Via Pienk.nl heb ik mijn interimopdracht gekregen. De samenwerking naar de opdracht toe is mij goed bevallen. Pienk heeft mij goed begeleid en gesteund tijdens het hele proces.
Bij de 1e kennismakings was net alsof wij elkaar al kenden, er was een open sfeer, informeel en vertrouwend waardoor wij van elkaar wisten wat wij wilden. Pienk vond mij net zo belangrijk als de opdrachtgever om zo tot een goede match te komen waar iedereen tevreden zal zijn."

Ilja Tenholter
"Gedegen, soepel en persoonlijk, zo zou ik het proces omschrijven. Van intake, voorbereiding tot en met het daadwerkelijke uitzenden. Mijn contactpersoon Anne nam de tijd om mijn wensen en achtergrond gedegen door te nemen en zo te zorgen voor een optimale match. Niet alleen voor het bedrijf, maar zeker ook voor mij. Deze persoonlijke aanpak zorgde ook dat ik me goed kon voorbereiden op de opdracht. Bovendien merkte ik dat Anne bij het voorstellen van mij als kandidaat de juiste toon vond en die punten aanstipte die ervoor zorgde dat de organisatie goed wist hoe ik optimaal aan hun doelstelling kon bijdragen. Resultaat: supersnel een enorm leuke opdracht."

Heidi Poelen
"In mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik een vacature tegen die door de werkgever uitgezet was bij Pienk. Ik besloot te solliciteren omdat ik erg enthousiast was over de functie. Gelukkig zag Purdey van Pienk ook de aansluiting en mocht ik op gesprek komen bij Pienk. Het was een heel prettig gesprek. Ze vertelde veel over de werkgever en de functie. Purdey was gelijk eerlijk en gaf aan dat ze me als een goede kandidaat zag voor de functie. Het prettige van Pienk is dat ze me tijdens de hele sollicitatieprocedure goed op de hoogte hebben gehouden van de te nemen stappen, van het vervolg en van de reacties van het bedrijf na een sollicitatiegesprek. Na enkele weken had ik een jaarcontract van mijn nieuwe werkgever voor me liggen. Ik ben nu een half jaar aan de slag en ik heb het heel erg naar mijn zin. Echt een schot in de roos."

Inge van Breukelen
"Ook al had ik een vaste baan, ik besloot toch op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever, het liefst weer in een functie als Medewerker Verkoop Binnendienst / Customer Service. Ik solliicteerde bij Pienk en al snel werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Omdat de afstand tussen Pienk en de werkplek vrij groot was, stelde Pienk voor om elkaar halverwege te treffen, erg fijn!
Na een ontzetend leuk gesprek met Purdey was ik razendenthousiast en al snel mocht ik op gesprek bij de opdrachtgever. Het bedrijf én de functie was precies wat ik zocht! Ik werd aangenomen voor een half jaar en ondertussen heb ik een vaste aanstelling. Ik werk er met ontzettend veel plezier en dat heb ik allemaal te danken aan Purdey en Pienk! "

Rob Kuik
"Op zoek naar een nieuwe baan kwam ik op de site van Pienk terecht. Al vrij snel na mijn inschrijving reageerde ik op een functie waarop Michel mij al heel snel belde, en na een kort gesprek door de telefoon mij uitnodigde voor een gesprek.
Een heel open en prettig gesprek werd het, ik voelde mij gelijk op mijn gemak toen ik bij Pienk binnenkwam. Ik ben na dit gesprek voorgesteld aan mijn huidige werkgever voor een functie van een half jaar welke inmiddels weer is verlengd. Een werkgever die precies bij mij past, na een tijd thuis te hebben gezeten heb ik het werkplezier weer teruggevonden, dankzij Michel en niet te vergeten Desi die als je ze nodig hebt altijd tijd voor je hebben. Ik hoop dat ze me weer snel kunnen plaatsen als ik bij deze werkgever klaar ben.
Maar ik heb alle vertrouwen in Pienk, wat ik als een zeer betrouwbaar en betrokken bedrijf ervaar."

Aicha el Meknouzi
"Naar aanleiding van mijn sollicitatie op de vacature ‘’Assistent Product Manager’’, ben ik de dag daarop benaderd door Pienk. Toen mocht ik al snel langskomen voor een kennismakingsgesprek. Pienk heeft de wensen van het bedrijf en natuurlijk mijn wensen afgewogen. Ze gaven direct aan dat de functie perfect bij mij past. Door deze positieve reactie was ik minder zenuwachtig voor het sollicitatie gesprek.
Na mijn sollicitatie gesprek was ik verrast toen er zo snel gebeld werd met de mededeling dat ik de baan had! Een week na mijn gesprek mocht ik beginnen.

Pienk is erg betrokken en dat vond ik erg prettig. In mijn vriendenkring heb ik gelijk over Pienk verteld. Ik ben erg te spreken over de werkwijze van Pienk. Zeker een aanrader voor werkzoekenden!"

Marion Engelschman:
"Na 7 jaar bij mijn vorige werkgever was mijn uitdaging wel weg. Ik besloot eens om me heen te kijken wat er zoal aan pittige Office Management banen was, waarbij de nadruk ligt op het echte 'hands-on' Office Management. Oplossen, structureren, organiseren. Wat losjes zoekend via internet liep ik al snel tegen 2 potentieel interessante banen op.

Na het 1e kennismakingsgesprek met Purdey van Pienk was ik 'om'. Buitengewoon persoonlijke, prettige benadering. Geen standaard 'loop me eens door je CV' gesprek, maar oprechte belangstelling in: wie ben jij? Het werd dan ook een zeer geanimeerd gesprek, losjes en informeel, waar ik veel van mezelf in kwijt kon. Ik had dan ook meteen een erg goede indruk van Pienk, en van zowel de functie (Office Manager) als het bedrijf (Holland Symfonia). Immers, de keuze voor het W&S bureau zegt ook het nodige over het bedrijf en de bedrijfscultuur.

Al in het gesprek werd me gemeld dat mijn profiel zo goed matchte, dat ik voorgesteld zou worden voor een 2e gesprek. Ondertussen had ik ook het 1e gesprek met de andere baan. Een heel groot contrast met het gesprek bij Pienk, dit was stijfjes en heel formeel. En alhoewel ik enthousiast werd uitgenodigd voor een 2e gesprek daar, heb ik besloten me terug te trekken uit die procedure. Pienk had me zo enthousiast gemaakt, dat mijn focus helder was: als ik mijn huidige baan al zou verlaten, dan toch alleen voor de baan bij Holland Symfonia.

Ook het 2e en 3e gesprek verliepen zeer positief, en ik ben inmiddels met enormveel plezier aan de slag in mijn nieuwe baan. Ik zal zeker niet aarzelen om Pienk zelf in te schakelen als dat nodig mocht zijn, dan wel Pienk van harte aan te bevelen!"

Chantal Vergouw:
"Snel na mijn sollicitatie werd ik gebeld door Anne van Pienk om een afspraak te plannen. Dit kon op korte termijn en nog dezelfde week heb ik een gesprek gehad met Anne. Het was een zeer prettig en persoonlijk gesprek. We zijn diep ingegaan op waarnaar ik op zoek ben en wat ik in het verleden heb gedaan. Mijn ervaring en interesse sloten goed aan op de betreffende functie. Een paar dagen na het gesprek met Anne kon ik op gesprek gaan bij het bedrijf. Ik heb meerdere gesprekken bij het bedrijf gehad. De terugkoppeling van Anne was telkens snel en ik kreeg er waardevolle informatie bij voor het volgende gesprek. Pienk super bedankt!!"

Angeline Baseler:
"Ik heb de dienstverlening van Pienk als professioneel, zorgvuldig en enthousiast ervaren. De begeleiding van Janine in dit traject was erg prettig. Ik heb het erg naar m’n zin in mijn nieuwe baan en dat is wederzijds want sinds vorige week heb ik een vaste aanstelling."

Martine Clements Sparreboom:
In mijn zoektocht naar een nieuwe baan ben ik blij verrast door Pienk. Na mijn sollicitatie op de vacature van bureaumanager werd er snel en heel persoonlijk geschakeld. Persoonlijk is wat in deze tijd niet veel meer voorkomt maar waardoor je je juist kunt onderscheiden en dat doen ze bij Pienk. In mijn gesprek met Anne van Doorn werd snel duidelijk dat ze exact wist wat ze zocht en kon ik snel voorgesteld worden bij haar klant.

Juist hierin kenmerkt Pienk zich, doordat zij exact weten wat ze zoeken werd ik direct na mijn eerste gesprek aangenomen. De betrokkenheid ook tijdens mijn plaatsing is bijzonder, zo ontvang ik met regelmaat een mail of een telefoontje hoe het gaat. Dit ervaar ik als zeer prettig. Zodra ik hier klaar ben hoop ik weer via Pienk bij een werkgever geplaatst te worden.

Pienk staat voor kwaliteit, betrokken, persoonlijk en klasse!

Francis Tolkamp:
"Via een vacature-app kwam ik terecht bij een leuke vacature op de website van Pienk. De vacature was helaas on hold gezet. Ik mocht wel mijn cv opsturen voor het geval de vacature weer actief werd. Dat heb ik meteen gedaan. Een aantal maanden later werd ik gebeld door Pienk; of ik nog steeds geïnteresseerd was in de vacature. Gelukkig was ik dat nog en na wat uitleg over het bedrijf en de werkzaamheden werd ik nog enthousiaster. Pienk nodigde me uit voor een kennismakingsgesprek en stelde me daarna voor bij het bedrijf. Na twee leuke gesprekken bij het bedrijf, besloot het bedrijf om ook een opdracht nog onderdeel te laten maken van de sollicitatieprocedure. Michel van Pienk vertelde me wat er precies verwacht werd en waarom er gekozen was voor een opdracht, tevens kon hij mij vertellen hoe het bedrijf over mij dacht en waar ik dus op moest letten. De opdracht heb ik gepresenteerd en dat was gelukkig een succes, ik hoorde een paar uur later al dat ik aangekomen was! Het was een uitgebreide sollicitatieprocedure, maar gelukkig kreeg ik tips van Pienk en dat moedigde aan."

Hannah Uittenbogaard:
"Al bij de eerste ontmoeting met Desi had ik een goed gevoel bij Pienk. De persoonlijke aandacht heeft mij verrast. Pienk is geen regulier uitzendbureau en ze nemen écht de tijd voor je. Voor mij is de sollicitatieprocedure een feestje geweest.
Eén bedrijf, twee afspraken met als uitkomst een: nieuwe baan! Tijdens de onderhandelingsprocedure heeft Michel mij goed begeleid, dit heb ik als zeer prettig ervaren. Natuurlijk heb ik Pienk geadviseerd in mijn vriendengroep en ook hun ervaring was zeer postief. Pienk, bedankt! En ga vooral zo door!"

Esther van Rossum:
"Ze zeggen het zelf al: Pienk is geen standaard uitzendbureau of werving & selectiebureau.
En dat klopt, want Pienk is betrokken en staat werkelijk voor je klaar!
Maandag eind van de dag een mailtje gestuurd en dinsdagochtend werd ik al gebeld voor het maken van een kennismakingsgesprek. In een kantoor waar je je direct thuis voelt werd het gesprek gevoerd. Geen vervelende sollicitatievragen, maar vragen met als doel de persoon te leren kennen en zo een perfecte match te maken. En dat is gelukt, enkele weken later kon ik aan de slag bij mijn huidige werkgever. Samen met Janine heb ik staan juichen toen ze het goede nieuws bracht. Pienk, hartelijk dank!"

Annelies Frehe:
"De 'P' van Pienk moet wel staan voor 'Professional'. Als freelancer ben ik kritisch in de keuze van bureaus, waarmee ik wil werken, maar Pienk kan ik van harte aanbevelen. Een team dat snel schakelt, in no time een prima match tot stand brengt en dat alle zakelijke aspecten van de samenwerking snel, open en fair afhandelt. Leuk vind ik ook, dat Pienk zich profileert in de social media door de blogs, waaruit duidelijk betrokkenheid bij de ontwikkelingen in het werkveld blijkt. Kortom, gedreven professionals die kwaliteit leveren en daardoor voor mij als freelancer echt meerwaarde hebben!"

Milou van Lier:
"Na mijn reactie op een vacature, werd ik snel benaderd door Pienk met de vraag of ik op gesprek wilde komen. Ik had al meerdere bureaus gesproken en was wat sceptisch, maar dit was anders. Ik voelde me direct op mijn gemak, ik kreeg vertrouwen in dit bureau en tijdens het gesprek kreeg ik bruikbare tips mee voor de toekomst. Anne had mij overtuigd, Pienk gaat mij helpen aan deze droombaan. En zo geschiedde het, ik werd voorgedragen bij de opdrachtgever, de sollicitatiegesprekken volgenden snel en 3 weken later had ik de baan. Pienk staat wat mij betreft voor; Professioneel, Interesse in het Individu, Efficiëntie, goed Netwerk en Kwaliteit. Pienk bedankt!"

Bastienne Merks:
"Na vele sollicitaties kwam ik via internet bij Pienk uit, waar twee leuke vacatures online stonden. Al snel werd ik gebeld om de functie te bespreken. Na een tweede telefonisch contact met Michel werd ik uitgenodigd voor een intake gesprek. Met veel zenuwen ging ik daar naar toe, maar voelde me meteen op me gemak en was het een prettig gesprek. Ik werd erg enthousiast over Pienk en de vacature. Een week na het gesprek werd ik uitgenodigd voor het 1e sollicitatiegesprek bij mijn huidige werkgever, en later ook voor een tweede gesprek. Zelfs nadat ik al in dienst was getreden bij mijn huidige werkgever was er nog steeds contact met Pienk, om te kijken of het goed ging en hoe het beviel.

Het voordeel wat ik heb ervaren bij Pienk, is dat het erg persoonlijk is. Hierdoor weten ze of je bij de vacature en het bedrijf past. Wat je bij veel bemiddeling- of uitzendbureaus niet hebt, deze behandelen je als een zogenaamd nummertje in de lijst i.p.v. als een persoon."

Marjorie Winters:
"Ik kwam bij Pienk voor een vacature als HR Assistent. Na prettig contact met Dési wees ze me op een andere functie die wellicht beter bij me paste op basis van mijn CV ondanks het aangeboden aantal uren. Bij Pienk zitten ze goed in het proces, het is effectief en afgestemd op zowel de voorkeuren van de opdrachtgever als de kandidaat. Het hele proces bij de opdrachtgever ging ook erg snel totdat ik opgenomen werd in het ziekenhuis, de avond voor mijn 1e sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever. Dit was een teleurstelling voor mij maar dankzij de betrokkenheid en het snelle handelen van Pienk had ik binnen korte tijd een nieuwe afspraak bij de opdrachtgever. Ik ben nu een tijdje aan de slag en het werk en het bedrijf zijn leuker dan ik had verwacht . En daar waar 99% van de recruiters klaar zijn zodra je met je nieuwe baan bent begonnen, is er bij Pienk, ook nadat je bent begonnen, altijd nog de interesse hoe het met je gaat."

Omar van Geest:
"Na een tijd zoeken naar een nieuwe uitdaging kwam ik op een gegeven moment uit bij Pienk. Pienk had een vacature Proces Manager, waarvan ik zeker wist dat het mij dé uitdaging kon geven.Het contact met zowel Michel als met Dési was erg prettig en het voelde alsof we elkaar al jaren kenden. Ik merkte dat zij op het juiste tempo door het hele proces gaan, niet te snel en gehaast maar ook niet te relaxt of te gemakkelijk; effectief en afgestemd op zowel de voorkeuren van de opdrachtgever als de kandidaat. Het hele proces bij de opdrachtgever ging ook erg snel totdat de de opdrachtgever de functie op on-hold zette. Dit was een teleurstelling voor mij maar dankzij de betrokkenheid en het snelle handelen van Pienk had ik binnen een zeer korte tijd een andere fantastische baan waarvan ik met zekerheid kan zeggen dat dit de juiste keuze is. Ik ben nu een tijdje aan de slag en het werk en het bedrijf zijn leuker dan ik had verwacht . En daar waar 99% van de recruiters klaar zijn zodra je met je nieuwe baan bent begonnen, is er bij Pienk, ook nadat je bent begonnen, altijd nog de interesse hoe het met je gaat."

Annalies Nijkeuter:
"Ik heb in het verleden veel voor en met uitzendorganisaties gewerkt, maar de benaderingswijze van Pienk is wel heel prettig en persoonlijk. Er werd op een open manier gecommuniceerd en er werd ruim voldoende tijd genomen om een goed beeld van mij te krijgen. Mede daardoor kreeg ik meteen al een aangename indruk van de werkwijze van Pienk. De match tussen de toekomstige werknemer en het bedrijf waar je komt te werken is voor Pienk een belangrijk uitgangspunt en ik denk dat dat de kracht van Pienk is. Over het algemeen wordt er, naar mijn mening, bij de meeste uitzendorganisaties daaraan te weinig aandacht besteed en wordt iemand te snel aan het werk gesteld bij een bedrijf, waarbij uiteindelijk blijkt dat de werkkring niet passend is.
Met name de persoonlijke aandacht ( je bent zeker geen nummer!) en de open, vlotte, daadkrachtige en professionele werkwijze van Pienk is wat deze organisatie onderscheidt van de rest. De mensen van Pienk doen hun uiterste best om ervoor zorg te dragen dat je op korte termijn op de juiste plek belandt en blijven dit bewaken. Echte office professionals dus, ze bestaan nog.... "

Kim Lemaire:
"Via Pienk ben ik gestart als directiesecretaresse bij CRH. De medewerkers van Pienk weten als geen ander DE ideale match te maken. Ze laten je niet zomaar ergens op gesprek gaan. Dit alles verloopt allemaal heel natuurlijk. Ik ben nu op mijn plek en dat allemaal doordat Pienk goed heeft geluisterd naar de behoeften en wensen van mij en die van CRH. Als je op zoek bent naar een baan voor de langere termijn waar je voldoende uitdaging uit kunt halen, in een werksfeer waar je past, dan zou ik zeker een gesprek aangaan met de medewerkers van Pienk!"

Anja van der Heijden:
" Een bijzonder prettige eerste kennismaking met Pienk zorgde voor een enorme boost van energie, zowel bij Pienk als bij mij. Er is daarnaast natuurlijk een deskundig gevoel nodig voor het maken van de juiste match en daarin onderscheidt Pienk zich ten opzichte van andere bureaus. De persoonlijke kennismaking en vooral het gevoel dat je krijgt bij de contacten die je hebt met Pienk, nadat je met je opdracht bent gestart, is wel uniek te noemen. Hieraan toe te voegen is vooral het opmerkelijke 'andersom' gesprek. Niet je CV langslopen en vragen stellen, maar zonder vacature voor ogen te houden laat Pienk je vertellen wie je bent en waar je speerpunten liggen.
Pienk heeft bij dat gesprek echt oog voor detail en dat maakt de persoonlijke benadering van Pienk compleet!"

Ellen Stigter:
"Via Anne van Doorn kwam ik bij Pienk terecht en werd een afspraak voor een gesprek gepland met Michel den Daas. Tijdens dit gesprek had ik direct het gevoel dat er persoonlijke aandacht aan mij werd besteed in tegenstelling tot gesprekken met andere uitzendbureaus. Na het prettige intakegesprek met Michel werd ik vrij snel benaderd voor vacatures met als resultaat dat ik een tijdelijk opdracht kon vervullen als HR-assistent bij een relatie van Pienk in Utrecht. Ik heb hier met veel plezier twee maanden gewerkt en dit bleek van beide kanten de juiste match te zijn. Tijdens deze periode kon ik voor vragen altijd bij Pienk terecht en werd er indien nodig gelijk actie ondernomen. Ik heb er veel vertrouwen in dat Pienk weer snel een nieuwe geschikte opdracht voor mij zal vinden."

Demelza:
"Via internet vond ik een hele leuke vacature waardoor ik contact kwam met Pienk. Na een prettig en ontspannen intake gesprek met Desi Mulder stelde zij mij voor bij mijn huidige werkgever. Ook wanneer Pienk een leuke baan voor je heeft gevonden tonen zij interesse door even te vragen hoe het op je werk gaat en of je het naar je zin hebt. Kortom een top bedrijf welke staat voor persoonlijke belangstelling en kwaliteit!"

Bénédicte van Hasselt
Pienk staat voor Efficiëntie:
"Twee dagen nadat ik met Desi kennis had gemaakt, mocht ik al gaan solliciteren bij een van hun opdrachtgevers, en nog geen twee weken later was ik bij die organisatie aan het werk! Toeval? Scherpte van Pienk? Feit is dat door hun ervaring in het bemiddelen tussen werkzoekenden en werkgevers, zij heel snel inzien waar een kandidaat goed op zijn plaats zou zijn. Ook bouwen zij een band met hun opdrachtgevers en die komen steeds weer bij hen terug!

Pienk staat voor Persoonlijke Aandacht:
Persoonlijke aandacht is voor werkzoekenden heel belangrijk. Je wilt het gevoel hebben dat jij serieus genomen wordt, dat jij niet een nummer bent... Bij Pienk vind jij die aandacht; jij wordt serieus genomen en bij Pienk gaan ze met overtuiging voor je op zoek naar de beste werkgever, naar de leukste baan! Want niet alleen wat jij kunt is belangrijk, maar ook en vooral wat jij wilt. En als jij het soms zelf even niet meer weet, kom je er weer snel achter na een gesprek met Pienk!

Ook een heel belangrijke punt in je relatie met Pienk: het contact houdt niet op na je plaatsing. En ook niet nadat jij een contract hebt gekregen van de opdrachtgever. Zij blijven vinger aan de pols houden, begeleiden je waar nodig is en staan klaar voor je. Samengevat.... Pienk staat in mijn ogen voor professionaliteit met een zeer menselijke aanpak!"

Fred Onkels
"Nadat ik te horen had gekregen dat mijn contract niet werd verlengd ging ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Ik ben 7 a 8 uitzendbureaus geweest en elke keer was de boodschap dat ik een prima CV heb, dat ze me aan een baan zouden helpen.Mooie worden, maar helaas hoorde ik daarna niets meer. Totdat ik bij Pienk kwam en een super leuk intakegesprek had met Anne. Alles was binnen 2 weken geregeld en nu heb ik een hele leuke baan. Belangrijk was dat Pienk direct heel duidelijk aangaf wat de wensen waren van het bedrijf. Ik werk er nu 3 maanden en ben al een paar keer gebeld door Anne omdat ze wilde weten hoe het gaat. Super service ! Bedankt Pienk!"

Tamara Oldenhuis Arwert
"Na een zoektocht om een leuke parttime baan te vinden, kwam ik gelukkig in contact met Pienk. Je wordt als persoon behandeld bij Pienk, een heel andere aanpak dan bij de grote uitzendbureaus. Na het intakegesprek wordt er met jouw wensen gezocht naar een passende baan. En die hebben ze gevonden! Na het sollicitatiegesprek werd ik binnen een uur door Desi gebeld dat ik aangenomen was en de volgende week al kon beginnen. En dat is nou de personal touch die iedereen verdient. Ik heb het prima naar mijn zin in het WTC in Amsterdam, uitdagend en rustig werk, de juiste combinatie voor mij."

Claudia Verbakel
"Pienk had een tijdelijke functie beschikbaar waarin ik geïnteresseerd was. Na een prettig persoonlijk gesprek hierover met Michel den Daas gaf hij mij duidelijk aan wat de mogelijkheden waren. De bemiddeling daarna met de opdrachtgever was succesvol waarna ik direct, als freelance secretaresse, aan de slag kon gaan. Een pluim voor Pienk!"

Marieke van Zuilichem
"Na maanden te hebben gesolliciteerd op vacatures bij dé grote uitzendorganisaties was ik het helemaal beu als nummer behandeld te worden. Ik had niet het idee dat er voor mij werd gezocht en er alleen met CV´s werd geschoven zonder te kijken welke persoon bij een functie past. Bij Pienk heb ik het helemaal gevonden. Na mijn CV te hebben gestuurd zat ik 2 dagen later voor een intakegesprek op kantoor in Utrecht en stelden zij mij voor op een functie. Daarna ging het snel, de afspraak werd geregeld en in no time was ik aan het werk. Het is een tijdelijke baan, maar ik heb veel vertrouwen dat Pienk wel gericht voor mij zal zoeken als deze opdracht is afgelopen. Verder is de betrokkenheid groot en de salarisafhandeling heel prettig en makkelijk."

Marjolein Ermstrang-Haubrich
"Al een tijdje zat ik niet lekker meer in mijn vel binnen mijn toenmalige functie. Ik wilde iets anders en kwam via internet terecht bij een leuke vacature, geplaatst door Pienk. Al heel snel werd ik gebeld en uitgenodigd voor een gesprek. Ik was behoorlijk nerveus, maar dit bleek totaal onnodig te zijn. Desi was zo gemakkelijk in de omgang en eigenlijk leek mijn sollicitatie meer op een gezellig gesprek en dus was ik enorm op mijn gemak. Kort daarna bleek Desi mij te hebben aanbevolen bij mijn, inmiddels, huidige werkgever. Wat ik enorm in Desi, Michel en dus Pienk waardeer is dat ze alle zeilen bij zetten om het voor jou als kandidaat zo goed mogelijk te regelen! Persoonlijk én professioneel! Ik kan iedereen die op zoek is naar een baan aanraden om eens contact op te nemen met Pienk, zeker als je als mens behandeld wilt worden, niet als nummer. Pienk, "keep up doing the good work!"

Carola van Rijswijk
"Al zoekende naar een nieuwe baan werd ik gebeld door Pienk, ze wilden me graag een vacature voorleggen. Vanaf toen kwam alles in een stroomversnelling, want bij Pienk weten ze van aanpakken! Ik heb een heel leuk intake gesprek gehad, waarna ik al snel werd gebeld voor een gesprek bij het bedrijf. Wat ik erg fijn vond is dat ze ook een uitgebreide toelichting geven aan het bedrijf. Zo werden onduidelijkheden en wensen snel kortgesloten. Binnen no time werd ik weer gebeld voor een tweede gesprek en heb ik sinds kort een leuke nieuwe baan! Pienk schakelt snel, reageert snel en regelt snel. Je weet precies waar je aan toe bent."

Erik Kunst
"Enige tijd geleden ben ik benaderd door Pienk of ik geïnteresseerd was in een baan bij WE-Europe. Binnen een week kon ik aan de slag. Inmiddels kan ik terugkijken naar een leuke tijd bij betreffende werkgever. Ik ben zeer content over de financiële afwikkeling van mijn salaris. Elke vrijdag mailde ik mijn urenbriefje naar Pienk. De dinsdag er op kreeg ik al bericht dat mijn salaris was bijgeschreven."

Nelleke Hoornweg-Groenendijk
"Pienk, dat ik nog niet kende, benaderde mij voor een tijdelijke job voor circa 3 maanden. Om kennis te maken, ben ik op gesprek bij Pienk geweest. Het kantoor bestaat uit zeer smaakvol modern ingerichte ruimten. De ontmoeting met zowel Desi Mulder als Michel den Daas was zeer aangenaam. Ik had een prettig intake gesprek. Geruime tijd was ik zonder werk en had ik niet gehoopt nog betaald werk te vinden, maar door Pienk neem ik weer deel aan het arbeidsproces."

Patrick Dessens
"Ik werd door Pienk benaderd en gepolst voor een functie die beantwoordde aan hetgeen ik zocht. Het is een 'match' gebleken en inmiddels werk ik met veel plezier in mijn nieuwe functie. Wat mijn ervaring met Michel betreft wil ik graag kwijt dat hij behalve als een aangename gesprekspartner ook overkomt als iemand met kennis van het vak. Meest opvallend vind ik dat Michel/Pienk zich onderscheidt van andere bemiddelaars door ook nadat het werkcontract is getekend nog contact met je onderhoudt en zich geïnteresseerd toont in je eerste ervaringen in je nieuwe baan!"

Laura Röhner
"Door Pienk heb ik een geweldige nieuwe uitdaging gevonden in het WTC in Amsterdam. Het ging allemaal erg snel; de gehele procedure heeft vanaf het eerste telefoontje van Pienk tot ik kon beginnen bij mijn nieuwe werkgever niet langer dan 2 weken geduurd. Mocht het ooit nog een keer gebeuren dat ik weer op zoek moet naar een nieuwe uitdaging dan zal ik Pienk ook zeker weer benaderen om mij te helpen de juiste match te vinden."

Samantha Kamps
“Pienk heeft mij op zeer professionele, maar toch persoonlijke wijze bemiddeld naar een uitdagende baan als P.A. bij een leuke, internationale organisatie op Schiphol-Rijk. De persoonlijke benadering tijdens het kennismakingsgesprek, maar ook de betrokkenheid tijdens de hele procedure voelde warm en goed aan. Ook al ben ik nu in dienst getreden bij hun opdrachtgever, Pienk houdt contact met me en ik weet dat ik altijd bij ze terecht kan als er iets is. Ik zal iedereen die op zoek is naar de echte klik aanraden om naar Pienk te gaan.”

Nicole Kroon-Brinson
" Pienk, the name says it all, UNIQUE! The New Generation Independant Job Agency. Here, you are not just a number, you are a person of value. At Pienk, they specialize in matching you with the best prospects available that actually match your background. They do not judge a book by its cover; they actually read the book. I have never been as happy as I am now at my new job with my new company and manager. I am glad I found Michel Den Daas at Pienk.

P=Persistance I= Intelligence E=Equality N=Noble K=Kwaliteit"