Management assistent

Welkom bij werving en selectiebureau, interim bureau, bemiddelingsbureau en uitzendbureau Pienk.

Alle werkgevers die een management assistent zoeken móeten naar Pienk, hét bureau op het gebied van secretaresses, office managers en management assistentes. Pienk heeft er, als werving en selectie bureau (of uitzendbureau) haar specialiteit van gemaakt om vacatures als management assistent te vervullen. Hier leest u de voordelen van samenwerken met Pienk als werving en selectiebureau of uitzendbureau. Tevens kunnen we u goed uitleggen wat het verschil is tussen een management assistent als uitzendkracht, via werving en selectie en een freelance management assistente.

Dus als u een goede Management Assistent (tijdelijk of vast) zoekt, bel dan 030-2767187. We vertellen u graag hoe we de werving en selectie van management assistentes en secretaresse aanpakken. U kunt ook hier lezen hoe onze werkwijze is. 

Op zoek naar een vacature als Management Assistent?

De management assistent die een vacature als management assistent of secretaresse zoekt, kan uiteraard solliciteren bij Pienk. Dat kan via Inschrijven of solliciteren op één van onze Secretariële vacatures waaronder vacatures als management assistent.

We hebben vaak vacatures als management assistent in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en elders. Kijk voor recente vacatures als management assistent op ik zoek een management assistente vacature of ik zoek een baan als management assistent. Wij maken heel graag kennis met jou als management assistent!

Zie ook Management Assistent Rotterdam, Management Assistent Amsterdam of Management Assistent Utrecht. Pienk, uw gespecialiseerd bureau voor werving en selectie (en uitzenden en freelance / interim) van management assistentes!

Welkom bij werving en selectiebureau, interim bureau, bemiddelingsbureau en uitzendbureau Pienk.