Sales ondersteuning

Als u professionele sales ondersteuning of Sales Support zoekt kunt u Pienk hierom vragen. Sales ondersteuning is een vak apart, niet iedereen kan sales ondersteuning bieden die het verschil voor u gaat maken. De kandidaten van Pienk kunnen u wél die sales ondersteuning bieden!

Dus als u denkt: ik zoek wel ondersteuning op sales of ik zoek een sales support medewerker, belt u ons gerust. We nemen u de werving en selectie van de slaes support medewerker graag uit handen. Vervolgens kunt u de medewerker sales ondersteuning (of gewoon verkoop ondersteuning) zelf een contract bieden of inhuren via een uitzendconstructie of op ZZP-basis, mede afhankelijk van de periode en uw wensen.

Sales Support vacatures

De medewerker die een vacature in de verkoop ondersteuning of sales support zoekt, kan zich bij ons melden. Dat kan o.a. via inschrijven.

Voor een overzicht van al onze Sales Support vacatures of onze Klantenservice vacatures, Customer Service vacatures en commerciële vacatures in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders, klik je op de link. Wij ontmoeten graag kandidaten voor sales ondersteuning!

Bij Pienk is een kandidaat óók klant, net zo goed als de opdrachtgever. Dat betekent dat we de kandidaten ook zo behandelen. We proberen goed en duidelijk en persoonlijk te communiceren en vooral ook op tijd. Wil je zien hoe andere kandidaten dat ervaren hebben? Kijk hier voor kandidaten over Pienk.

Meer weten? Mail ons, solliciteer, schrijf je in of bel 030 2767187.

Bel ons nu
030 - 27 6 71 87