Marketing en communicatie adviseur

Zoek een marketing communicatie adviseur

Als u een Marketing en communicatiemedewerker zoekt, een Marketing communicatie manager of marketing communicatie adviseur, dan zoekt u daar een W&S bureau bij dat de search voor u kan doen. We hopen dat u bij Pienk uitkomt en dat u bij ons het goede gevoel heeft. Pienk werft en selecteert office proessionals, waaronder Marketing & Communicatie professionals. 

Marketing communicatie is een vak apart, voor de werving en selectie daarvan zoekt u een specialist. Niet elk bureau is gespecialiseerd in marketing vacatures, Pienk is dat wel!

Als u dus een goede marketing communicatie adviseur of medewerker zoekt, dan zal Pienk de beste marketing communicatie professional voor u vinden. Niet alleen de marketing communicatie adviseur die het beste past qua competenties, maar ook de marketing communicatie adviseur die het beste past in uw team, het moet op alle fronten de beste match zijn!

Pienk doet ook vaak opdrachten voor de bemiddeling van marketing communicatie adviseurs op tijdelijke basis (uitzenden of interim / ZZP), bijvoorbeeld i.v.m. vervanging zwangerschapsverlof.

Dus, voor de beste marketing communicatie adviseur, op naar Pienk: 030 -27 67 187 !