Boekhoudkundig medewerker

Als u een boekhoudkundig medewerker of financieel medewerker zoekt, dan kunt u ook prima terecht bij Pienk. Een boekhoudkundig medewerker is immers ook een office professional. De boekhoudkundig medewerker die een vacature als boekhoudkundig medewerker zoekt, kan ook prima terecht bij Pienk.

Als u een boekhoudkundig medewerker zoekt, dus een vacature voor een boekhoudkundige medewerker heeft, belt u dan 030-2767187 of zoek Contact. Wij vertellen u graag, vrijblijvend, hoe we uw vacature voor boekhoudkundig medewerker kunnen vervullen. Uiteraard op no cure - no pay basis en we kunnen de boekhoudkundig medewerker op w&s, uitzenden, detacheren of freelance basis leveren. We overleggen de mogelijkheden graag.

Tevens doen we de werving en selectie van accounts payable, crediteuren, debiteuren, financieel medewerker, assistent controller, etc.

Voor de werknemers die een financiele vacature als bijv. boekhoudkundig medewerker zoeken, hebben we een overzicht van al onze Administratieve vacatures en vacatures als boekhoudkundig medewerker in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam en elders. Of kijk op ik zoek een boekhoudkundige vacature of ik zoek een baan als boekhoudkundig medewerker. Wij maken heel graag kennis met je!

Pienk heeft overigens ook veel andere vacatures, voor bijvoorbeeld financieel administratief medewerker, administratief medewerker of verkoop ondersteuning.