Kandidaten

Ben je op zoek naar een passende, leuke vacature op MBO, HBO en WO niveau? Heb je al meerdere vacatures bekeken, maar kun je niet vinden wat bij je past? Of vind je het moeilijk te bepalen welke functie en organisatie precies bij je past? Wij helpen je graag met het zoeken van een passende vacature binnen de volgende disciplines:

  • secretarieel en management support;
  • commercieel;
  • marketing & communicatie;
  • administratief & financieel;
  • HR / P&O.

Daarbij kan je denken aan vacatures voor een secretaresse, directiesecretaresse, office manager, personal assistant, management assistente, maar ook voor HR adviseur, HR medewerker, personeelsfunctionaris, binnendienst medewerker, account manager, marketing medewerker, customer service medewerker, medewerker klantenservice, etc..

Wat bieden wij jou?
Office Professionals die een vacature zoeken hebben wij veel te bieden. Van een nieuwe, vaste baan of een interim-functie tot een tijdelijke of projectmatige baan. Fulltime of parttime. Pienk heeft een diversiteit aan vacatures voor office professionals op MBO, HBO en WO niveau.

Wij geloven sterk in de ‘klik’. De klik tussen de kandidaat en werkgever is de sleutel tot succes. Daarom kijken wij verder dan alleen werkervaring, opleiding en competenties. Iemand moet passen in de organisatie en het team. Dát maakt de perfecte match!

Hoe wij werken?
De kernactiviteit die wij bieden is bemiddelen; dit kan op basis van werving en selectie maar ook op freelancebasis en via uitzenden. De wensen van opdrachtgever en kandidaat zijn hierbij doorslaggevend. De beste optie wordt, in overleg met de medewerker en de werkgever, gekozen.

Om je naar een juiste vervolgstap te bemiddelen, is het van belang je te leren kennen. Wij gebruiken hiervoor een combinatie van selectiemethoden, want een brief, motivatie en Curriculum Vitae geven slechts een eerste indruk. Als er een matchende vacature lijkt te zijn, proberen we, aan de hand van een persoonlijk intakegesprek op ons kantoor in Utrecht een helder beeld te krijgen, zodat we samen met jou een geslaagde match kunnen maken.

Wil je door ons bemiddeld worden en die leuke baan als secretaresse, management assistente, office manager, HR adviseur, klantenservice of commerciële binnendienst medewerker vinden, laat dan je gegevens achter via inschrijven. Wij nemen dan op korte termijn contact met je op. Je kan ook alvast bij onze vacatures kijken of er een interessante functie voor je bij  staat en daar direct op solliciteren.

Tot snel!