Kandidaten

Zoekt u een vacature op MBO, HBO en WO niveau, binnen de volgende disciplines? 

  • management ondersteuning & secretariaat; 
  • commercie; 
  • marketing & communicatie;
  • administratie & finance;
  • HR.

Laat uw gegevens achter via het formulier onder Inschrijven of bel naar 030-2767187.

Office professionals die een vacature zoeken hebben wij veel te bieden. Van een nieuwe, vaste baan of een interim-functie tot een tijdelijke of projectmatige baan. Fulltime of parttime. Pienk heeft een diversiteit aan vacatures voor office professionals op MBO, HBO en WO niveau.

Wij zoeken u !
Om u naar een juiste vervolgstap te bemiddelen, is het van belang u te leren kennen. Wij gebruiken hiervoor een combinatie van selectiemethoden, want een brief, motivatie en Curriculum Vitae geven slechts een eerste indruk. Als er een matchende vacature lijkt te zijn, proberen we, aan de hand van een persoonlijk intakegesprek op ons kantoor te Utrecht of elders, een helder beeld te krijgen, zodat we samen met u een geslaagde match kunnen maken.

Wilt u door ons bemiddeld worden en die leuke baan als secretaresse, management assistente, office manager, HR adviseur, klantenservice of commerciële binnendienst medewerker vinden, laat dan uw gegevens achter via inschrijven. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op. U kunt ook bij de vacatures alvast kijken of er een interessante functie voor u open staat en daar direct op solliciteren.

Tot snel!