De Beste Office Manager

Bij Pienk de beste Office Manager

De spin in het web, degene met de helicopterview, de persoon die het al geregeld had voordat u er om vroeg. Dát is een goede office manager, dat is de béste officer manager!

De ene office manager is de andere niet. Los van het feit dat de beste office manager HBO of WO niveau moet hebben en alle andere gewenste competenties, moet zij of hij ook passen in uw organisatie, bij uw team. Een goede office manager is een office manager die van alles en nog wat regelt en organiseert en die er mede voor zorgt dat anderen goed kunnen werken.

Het vinden van de beste office manager, de office manager die goed is, maar ook bij uw organisatie past, is nog niet zo eenvoudig. Het vinden van die office manager, het maken van die perfect match, dat is onze specialiteit! Wij vinden uw beste office manager!

Wist u overigens dat het vaak goedkoper is om het werven en selecteren van een office manager uit te besteden aan Pienk? Daarnaast biedt Pienk u garantie: we zorgen voor een héle goede kandidaat waar u de komende jaren plezier aan beleeft. Hoe we dat doen? Neem gerust contact met ons op, we komen u graag meer vertellen.

Meer weten over onze werkwijze? Bel ons gerust op 030 - 27 67 187, mail naar info@pienk.nl, of vul het aanvraagformulier in.

Pienk levert u gegarandeerd de beste office manager!

p.s. u kunt bij Pienk ook terecht voor de beste secretaresse, de beste management assistent(e), de beste P.A. (Personal Assistant)