Advies (HR)

Pienk, Office Professionals is in 2009 gestart vanuit de gedachte dat het anders en veel beter kon!
We wilden echt onderscheidend en ánders zijn, én dat zijn we!

HR Advies rol

Pienk is een specialist op het gebied van recruitment; werving en selectie, uitzenden, detacheren, freelance / ZZP / interim, payroll en HR advies. Naast bemiddelen adviseren we onze relaties graag op het gebied van HR, de HR Advies rol.

Pienk streeft naar langdurige relaties met haar opdrachtgevers en dat betekent dat onze consultants zich verdiepen in uw organisatie, meedenken als volwaardige partners en u kunnen adviseren op gebied van recruitment en HR. Die HR advies rol past ons erg goed.

Heeft u een vraag over een onderwerp op HR gebied? Of wilt u gewoon eens sparren met een externe professional of gratis HR advies krijgen? Bel vrijblijvend voor een vrijblijvende en kosteloze afspraak. We komen graag bij u langs voor een goed gesprek over HR Advies in combinatie met uw organisatie. Zorgt u voor de koffie, dan zorgen wij voor wat lekkers!

HR Partner: Peoplez

Om onze relaties uitstekend te kunnen helpen, ook met structurele HR oplossingen of Interim HR, heeft Pienk een strategische samenwerking met Peoplez (www.peoplez.nl).

Peoplez biedt organisaties ondersteuning / ontzorging op gebied van HR! Uw eigen HR Adviseur of HR Manager op de momenten dat u deze nodig heeft. HR advies op maat ! Voor meer informatie kunt u hen ook zelf bellen: 030 208 1111

Peoplez biedt de eerste 4 uur gratis HR advies aan, volledig vrijblijvend. Als u wilt weten of u risico's loopt op het gebied van HR, kunt u ook de HR scan van Peoplez doen op http://www.peoplez.nl/hr-scan/.

Voor particulieren, werknemers die advies willen over alle zaken die met werk te maken hebben, zoals arbeidscontract, ziekte, arbeidsconflitc, WW uitkering, salaris, arbeidsvoorwaarden etc. verwijzen we u graag naar de specialist op dat gebied en dat is Alles Over Werk (www.allesovewerk.nl), te bereiken via 0900-0913 (0,90 cpm)