HR Advies

Pienk, Office Professionals is in 2009 gestart vanuit de gedachte dat het anders en veel beter kon!
We wilden echt onderscheidend en ánders zijn, én dat zijn we!

HR Advies rol

Pienk is een specialist op het gebied van recruitment; werving en selectie, uitzenden, detacheren, freelance / ZZP / interim en payroll. Naast bemiddelen adviseren we onze relaties graag op het gebied van HR, de personele bezetting en recruitment.

Pienk streeft naar langdurige relaties met haar opdrachtgevers en dat betekent dat onze consultants zich verdiepen in uw organisatie, meedenken als volwaardige partners en u kunnen adviseren op gebied van recruitment en HR. Die HR advies rol past ons erg goed.

Heeft u een vraag over recruitment, de personele bezetting of werving & selectie? Bel vrijblijvend voor een vrijblijvende en kosteloze afspraak (030-2767187). We komen graag bij u langs voor een goed gesprek! Zorgt u voor de koffie, dan zorgen wij voor wat lekkers!

HR Partner: Peoplez

Om onze relaties nog beter te kunnen helpen, ook met overig HR Advies of structurele HR oplossingen, heeft Pienk een strategische samenwerking met HR Adviesbureau Peoplez (www.peoplez.nl) in Utrecht. Peoplez richt zich voornamelijk op MKB organisaties in de regio's midden-Nederland en de Randstad (Amsterdam, Almere, Rotterdam, Den Haag, Gouda, Den Bosch, Eindhoven, Arnhem, Nijmegen, Veenendaal / Ede, etc.)

Peoplez biedt organisaties ondersteuning / ontzorging op gebied van HR. Soms door HR support op afstand, via hun HR Servicedesk, soms door wekelijks een HR Professional op locatie bij de klant te hebben. Ook kan Peoplez diverse HR onderwerpen als een project aanpakken, zoals het maken van functieprofielen, een personeelshandboek, een salarisgebouw, etc. Uw eigen HR Adviseur of HR Manager op de momenten dat u deze nodig heeft, elke dag van de week.

Voor meer informatie kunt u hen ook zelf bellen: 030 208 1111. Gewoon eens sparren met een externe professional kan bij Peoplez ook, evenals HR advies krijgen.

Als u wilt weten of u risico's loopt op het gebied van HR, kunt u ook de HR scan van Peoplez doen op http://www.peoplez.nl/hr-scan/.

Voor particulieren, werknemers die advies willen over alle zaken die met werk te maken hebben, zoals arbeidscontract, ziekte, arbeidsconflict, WW uitkering, salaris, arbeidsvoorwaarden etc. verwijzen we u graag naar de specialist op dat gebied en dat is Alles Over Werk (www.allesoverwerk.nl), te bereiken via 0900-0913 (0,90 cpm)