Commercieel medewerker

U zoekt een commercieel medewerker die het verschil maakt!


De organisatie die een commercieel medewerker zoekt die het verschil gaat maken, kan het beste terecht bij Pienk. Als u een commercieel medewerker zoekt, dan wilt u een commercieel medewerker die echt het verschil gaat maken: iemand die omzet binnenhaalt, die aan cross-selling doet, iemand de klanten méér dan tevreden stelt. In dat geval belt u Pienk, komen we langs om de vacature van commercieel medewerker goed door te spreken en zorgen we dat we die ene kanjer gaan vinden. Die commercieel medewerker vinden we in (de regio's) Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Breda, Den Bosch en de rest van Brabant.

Voor meer informatie over het werven en selecteren van een commercieel medewerker, mailt u naar m.dendaas@pienk.nl of belt u 030 - 27 67 187.

U zoekt een baan als commercieel medewerker?


En u hebt MBO+ of HBO niveau? Dan bent u degene die Pienk zoekt. Wij bemiddelen namelijk commercieel medewerkers op vanaf MBO+ niveau in (de regio's) Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Brabant. We hebben vaak vacatures voor commercieel medewerkers in diverse branches.

We hebben ook regelmatig vacatures voor Sales support medewerker en Medewerker verkoop ondersteuning en verkoper binnendienst. Voor actuele vacatures kijkt u op commerciele vacatures.

Indien er nu geen actuele, passende vacature als commercieel medewerker voor u bij staat, kunt u zich ook Inschrijven.