Management Assistent Amsterdam

Het is volstrekt logisch dat u bij Pienk uitkomt als u heeft gezocht op Management Assistent Amsterdam. De werving en selectie van Management Assistentes in Amsterdam is immers de specialiteit van Pienk. Wij zijn actief in een groot deel van Nederland, vooral in de regio’s Utrecht, Rotterdam, Brabant én Amsterdam.

De Werving en Selectie van Management Assistentes is één van onze specialiteiten. Derhalve begint de zoektocht naar een Management Assistent of Management Assistant in Amsterdam inderdaad bij Pienk.

Procedure W&S Management Assistent Amsterdam

De procedure bij werving en selectie van een management assistent in Amsterdam
We starten met het goed doorspreken van de vacature van Management Assistent met de opdrachtgever, zodat we een goed beeld hebben van de vereiste competenties van de Management Assistent en de cultuur van de organisatie. De vacature van Management Assistent wordt vervolgens breed uitgezet op internet en we doen een zorgvuldige file search, aangezien de beste kandidaat voor de vacature van Management Assistent in Amsterdam reeds in onze database kan staan.

Ook andere databases en jobboards worden door Pienk gebruikt. Daarop gaan we actief op zoek naar de ideale kandidaat voor uw vacature. Dat doen we o.a. op Nationale VacatureBank, Indeed, LinkedIn, etc.). We zoeken en selecteren net zo lang totdat we de ideale Management Assistent (Management Assistant) voor u hebben gevonden.

De beste Management Assistent Amsterdam

De béste Management Assistent in Amsterdam
U krijgt van ons dus alleen de beste kandidaten voor de vacature van management assistent in Amsterdam voorgesteld. We streven naar de situatie dat u alle voorgestelde management assistentes wel in dienst zou willen nemen, we proberen derhalve een luxe probleem te creëren. Uiteraard zoeken we naar een management assistant die in Amsterdam of directe omgeving woont (in een straal van 20 tot 25 km rondom de werkplek).

Indien u wilt lezen hoe we de werving en selectie van management assistente in Amsterdam doen, kijkt u dan op werkwijze Pienk. Indien u wilt zien welke opdrachtgevers reeds de service van Pienk hebben ervaren (vele daarvan hebben een management assistente in Amsterdam via Pienk), kijkt u dan op opdrachtgevers van Pienk.

Voor meer informatie over management assistent in Amsterdam bel 030-2767187 of ga naar het contactformulier.

Indien u een baan zoekt als management assistent in Amsterdam bel ons, neem contact op, bekijk eerdere referenties of zoek in vacatures. We hebben vaak vacatures voor management assistent in Amsterdam.

We hebben trouwens ook andere vacatures in Amsterdam, zoals secretaresses, office managers, sales support, binnendienst, customer service, financieel medewerkers, marketing-communicatie, etc.