Office Professionals

Office Professionals van Nederland

Office Managers en meer

Werkgever
Bent u op zoek naar een Office Manager, Management Assistent, Executive Assistant, P.A. of (directie) Secretaresse ? Dan is fijn om te kunnen werken met een persoonlijk bureau (uitzendbureau, werving- en selectiebureau) dat met u meedenkt, zeer goed aanvoelt wat u nodig heeft en vervolgens haar uiterste best doet om het zo goed mogelijk voor u te regelen!

Voor gekwalilficeerde Office Professionals belt u met Pienk, Office Professionals op 030 - 27 67 187. Pienk staat bekend als een klein persoonlijk recruitmentbureau dat goed begrijpt wat u nodig heeft. Een persoonlijk bureau, een echte partner / specialist in office professionals. 

Pienk vindt u ook onder werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus, recruitmentbureaus, bemiddelingsbureaus. 

Er zijn vele partijen u reeds voor gegaan, zowel grote organisaties als kleine; de behoefte aan een klein persoonlijk bureau dat er écht voor gaat is er bij meer werkgevers. Zie Opdrachtgevers van Pienk

Werknemer / werkzoekende
Voor de beste secretariële banen (zoals office manager) moet je bij Pienk !

Wij hebben nl. een groot aanbod van office vacatures, voor Office Managers, Management Assistenten, Personal Assistants, etc.

Pienk, het bureau voor Office Professionals !

Bel 030 27167817 of kijk bij onze secretariële vacatures of alle vacatures.

Persoonlijk bureau voor werkzoekenden

Als werkzoekende wil je goed en persoonlijk geholpen worden, je wilt geen nummer zijn. Dan voel je je het beste bij een persoonlijk bureau als Pienk. Wij hebben een goede relatie met onze kandidaten. Als persoonlijk bureau proberen we je te helpen aan een baan waarin je je goed voelt: een baan die bij je past, maar ook een organisatie of team waarin je past. Dat zijn de voordelen van een klein persoonlijk bureau, gespecialiseerd in Office Professionals.

Inschrijven of reageer op één van onze Vacatures. Dan nemen we snel contact met je op.