Hoe is het om te werken bij Pienk

Anne van Doorn 29-4-2021 13:53
Categorie:: Algemeen
In 2009 is Pienk opgericht door Desi Mulder en Michel den Daas. Het team bij Pienk bestaat nu uit vijf medewerkers. En voor dit team zijn wij op zoek naar versterking!
Alle Consultants hebben de nodige ervaring in recruitment, werving & selectie of als intercedent bij een uitzendbureau. “Werken bij Pienk is écht elke dag anders! Niet alleen omdat er veel gezelligheid onderling is, maar ook omdat je telkens in contact bent met (nieuwe) klanten of (nieuwe) kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe collega of baan”.

blog_image:article_pienk_1619697251608a9e63c15bf.jpg:end_blog_image blog_image:article_pienk_1619706922608ac42ad9d2e.jpg:end_blog_image blog_image:article_pienk_1619706972608ac45cc26c1.jpg:end_blog_image 

Over ons
Pienk bemiddelt zeer succesvol in vacatures voor Office Professionals op MBO+, HBO en WO niveau binnen de disciplines: management ondersteuning & secretariaat, commercie & marketing, administratie & finance; customer service, HR.
Te denken valt aan vacatures voor o.a. (directie-) secretaresses, office managers, personal assistants en management assistentes, maar ook customer service representatives, klantenservice medewerkers, commerciële binnendienst medewerkers, financieel medewerkers, marketing medewerkers en administratief medewerkers. Tevens vervult Pienk vacatures als HR Adviseurs en HR medewerkers. Bij Pienk geloven we sterk in de ‘klik’. De klik tussen de kandidaat en werkgever is de sleutel tot succes. Daarom kijken wij verder dan alleen werkervaring, opleiding en competenties; wij kijken ook naar de persoonlijkheid en bedrijfscultuur. Iemand moet echt passen in de organisatie en het team. Dat maakt de perfecte match!

Wat maakt werken bij Pienk leuk en verfrissend?
Het is een hele zelfstandige baan, waarbij je zelf "in control" bent over je agenda. Ook is er is ruimte voor eigen inbreng en iedereen kan zichzelf zijn bij Pienk en in het communiceren met de opdrachtgever en de kandidaat. Verder is het leuk om echt een relatie op te bouwen met de klanten.
Wij zoeken niet naar een kandidaat die kan passen bij de vacature, maar naar de kandidaat die het totale plaatje is dat past bij de wensen van de opdrachtgever. Deze methode vergroot de kans voor een samenwerking tussen kandidaat en opdrachtgever voor de lange termijn.
Verder vinden wij het belangrijk dat je je als consultant volledig kan focussen op het contact met de opdrachtgevers en kandidaten om zo een sterkte relatie met hen op te bouwen. Daarom vragen wij van een nieuwe collega niet om “ X uur ” per week met acquisitie bezig te zijn. Sterker nog, bij Pienk werken we zonder targets.

Tot slot zijn wij een klein en persoonlijke organisatie.  Omdat je in een klein team werkt zijn de lijnen kort en vier je ook echt succes met elkaar! Zoals Steve Jobs ooit zei: "Great things in business are never done by one person. They're done by a team of people, Team Pienk!
Word jij onze nieuwe collega? Bekijk de openstaande vacatures hier.

Reageer