Kristen Potters over haar werkervaring bij Pienk

Tjitske Groenveld 29-10-2021 16:16
Categorie:: Algemeen

Kristen is sinds september actief als Consultant Werving en Selectie bij Pienk. Hiervoor werkte ze in de gastvrijheidssector en was ze ook al veel bezig met de HR-zaken en het werven van nieuwe medewerkers. Toen Kristen moeder werd, besloot ze om te gaan zoeken naar een baan dichterbij huis. In dit interview vertelt Kristen meer over haar ervaringen bij Pienk tot nu toe.

Hoe ben je bij Pienk terecht gekomen?
2,5 jaar geleden kwam ik al in contact met Pienk. Ik was op zoek naar een nieuwe baan en kwam een aantal leuke vacatures op de website van Pienk tegen. Na telefonisch contact met Pienk, vroegen zij of ik op gesprek zou willen komen voor een vacature bij Pienk zelf. Toen ben ik dus al op gesprek geweest om hier te komen werken, maar kozen ze voor een kandidaat met meer ervaring. Een paar maanden geleden nam Pienk opnieuw contact met mij op voor een nieuwe vacature bij Pienk. Ik dacht ’waarom niet’ en ben opnieuw op gesprek geweest.

Wat sprak je aan in Pienk?
Ik vond al sinds de eerste keer dat er een huiselijke sfeer heerst op kantoor. De sfeer is erg open en er wordt veel met elkaar heen en weer overlegd. Ook had ik meteen een klik met de collega’s en vond ik het fijne mensen om mee te praten.

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er van jou uit?
Die vraag vind ik nu nog moeilijk te beantwoorden, omdat de eerste periode vooral bestaat uit ingewerkt worden, uit leren en meekijken met mijn collega’s. Wel kan ik zeggen dat geen enkele dag hetzelfde is en ook geen enkele vacature hetzelfde is.

Waar haal jij energie uit?
Ik vind het heel fijn om echt met mensen te werken en ook mensen te kunnen helpen. In deze baan vind ik een dubbele beloning, omdat je een opdrachtgever verder helpt met een passende kandidaat. Zo dien je het belang van beide partijen.

Wat hoop je bij Pienk nog te bereiken?
Ik ben nooit klaar met leren en ontwikkelen, dus dat wil ik bij Pienk ook graag blijven doen. Verder wil ik straks graag volledig meedraaien in het team en samen met mijn collega’s nieuwe doelen stellen en die bereiken. Tot slot hoop ik ook mooie vacatures binnen te halen en die te vervullen.

Reageer