Klein, persoonlijk bureau

Klein persoonlijk bureau voor werkgevers

Bent u op zoek naar een klein, persoonlijk bureau (uitzendbureau, werving- en selectiebureau0 dat met u meedenkt, zeer goed aanvoelt wat u nodig heeft en vervolgens haar uiterste best doet om het zo goed mogelijk voor u te regelen?
Bel dan met Pienk, Office Professionals op 030 - 27 67 187. Pienk staat bekend als een klein persoonlijk recruitmentbureau dat veel beter dan andere bureaus begrijpt wat u nodig heeft. Een persoonlijk bureau, een echte partner! Zie ook onze pagina over Recruitment.

Pienk vindt u ook onder werving- en selectiebureaus, uitzendbureaus, recruitmentbureaus, bemiddelingsbureaus. 

Er zijn vele partijen u reeds voor gegaan, zowel grote organisaties als kleine; de behoefte aan een klein persoonlijk bureau dat er écht voor gaat is er bij meer werkgevers. Zie Opdrachtgevers van Pienk

Klein, persoonlijk bureau voor werkzoekenden

Als werkzoekende wil je goed en persoonlijk geholpen worden, je wilt geen nummer zijn. Dan voel je je het beste bij een klein persoonlijk bureau als Pienk. Wij hebben een goede relatie met onze kandidaten. Als klein persoonlijk bureau proberen we je te helpen aan een baan waarin je je goed voelt: een baan die bij je past, maar ook een organisatie of team waarin je past. Dat zijn de voordelen van een klein persoonlijk bureau.

Inschrijven of reageer op één van onze Vacatures. Dan nemen we snel contact met je op.