Welkom bij Peoplez

Sommige organisaties zijn te klein om zelf HR / Personeelszaken in huis te hebben. Het is dan efficiënter en goedkoper om dit uit te besteden. Vanuit die gedachte is Peoplez ontstaan. Wij bieden kleinere organisaties (zowel profit als non-profit) een complete HR afdeling / Personeelszaken, van de personeelsadministratie, tot HR Advies, tot strategisch HR. Dat kan op locatie en op afstand.

HR outsourcing in optima forma!

We doen ook allerlei HR projecten, ook bij grotere organisaties, zoals het maken van een functiegebouw, functieprofielen, een gesprekscyclus, een medewerkers tevredenheidsonderzoek (MTO), etc. Voor Interim HR bent u bij ons ook aan het goede adres!

Ons team denkt graag met u mee! Maak gerust een afspraak voor een advies gesprek!
030 208 1111
info@peoplez.nl

Gratis, zonder
verplichtingen +
professioneel
HR Advies !

Meter - HR bureau Peoplez

Peoplez heeft zelf een HR scan ontwikkeld in de vorm van een HR Thermometer. Deze geeft u direct inzicht in de vraag of u nu risico’s loopt op het HR vlak. Indien u een antwoord geeft waarbij u risico loopt, dan loopt de thermometer op.

U krijgt dus snel inzicht in eventuele knelpunten op het gebied HR en of u last van ‘verhoging’ heeft. Het invullen van de HR Thermometer is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

HR NIEUWS