Persbericht: Zelfde naam > andere ondertitel, zelfde service > nieuwe site

Door: M. den Daas 17-10-2011

Categorieën
:
Algemeen,

Na in 2009 gestart te zijn met de focus op de bemiddeling van secretaresses, office managers en management assistentes, heeft Pienk zich ontwikkelt tot specialist op het gebied van office professionals.

Vanwege de enorme vraag vanuit onze klanten bemiddelen wij anno 2011 in vacatures op MBO+ en HBO niveau binnen de volgende disciplines: management ondersteuning & secretariaat, commercie & marketing, administratie en P&O.

Om deze reden hebben we een nieuwe ‘look & feel’ gelanceerd, die meer recht doet aan de huidige profilering. De ondertitel is vanaf heden veranderd in ‘Pienk, Office Professionals’, om de bredere doelgroep aan te spreken.

Uiteraard blijft Pienk uw specialist voor secretarieel en ondersteunend personeel, maar ook voor Commerciële Binnendienst Medewerkers, Administratief Medewerkers, Customer Service Medewerkers, Account Managers, Hr Adviseurs etc. kunt u het beste bij Pienk terecht.

Pienk, Office Professionals uw specialist voor vacatures op MBO+ en HBO niveau!

Voor onze nieuwe site surft u naar www.pienk.nl. Als u meer wilt weten, belt u gerust met 030 – 2767187. We spreken u graag!