WORD EEN PIENK-REP

Staat er een vacature open of ken je iemand die een baan zoekt, denk aan Pienk.

Vind jij het leuk om Pienk onder de aandacht te brengen bij anderen? Dan ben jij onze Pienk-REP!

Als Pienk-REP help je ons aan een geschikte kandidaat bij een openstaande vacature of breng je ons in contact met organisaties die vacatures hebben in ons segment (office). Geen acquisitie dus wat we van je verlangen :- ), maar puur het REPresenteren van de Pienk naam!

Hoe word je Pienk-REP?

Volg ons dus op social media via LinkedIn, Instagram, Twitter of Facebook, deel onze vacatures en prijs ons aan in jouw netwerk.

Beloning!
Uiteraard krijg je voor jouw inspanning iets terug! Zodra wij bij Pienk een vacature, die via jouw netwerk succesvol wordt ingevuld, ontvang jij een beloning. Je hebt keus uit een drietal hele leuke cadeaus; wat dacht je van een loopbaan-coachingsgesprek, een verassingsweekend of een fashioncheque? Jij mag kiezen!

Voorwaarden:
• Laat het altijd weten als je Pienk kenbaar hebt gemaakt bij een organisatie of kandidaat. Op die manier zijn wij op de hoogte van wie ons eventueel kan benaderen;
• Bij vacatures geldt de regel dat jij ervoor zorgt dat een organisatie Pienk belt met een nieuwe vacature of dat je Pienk hebt geïntroduceerd (en wij iemand kunnen bellen die ons verwacht);
• Voor zowel kandidaten als opdrachtgevers geldt dat ze nog niet bekend zijn bij Pienk; 
• Pienk vervult de vacature succesvol;
• Pienk geeft alleen cadeaus als beloning (geen geld).

Bel ons nu
030 - 27 6 71 87