Blanco 2

HBO Starter

Als startende HBO'er zoek je de ideale 1e baan. Of, als je al enige werkervaring hebt, wil je graag je 2e of 3e stap maken. Dan ben je niet echt meer een HBO starter, maar sta je nog wel aan het begin van je carriere.

Pienk bemiddelt kandidaten  op HBO (en MBO+) en WO niveau naar een nieuwe uitdaging. Pienk heeft regelmatig vacatures voor een HBO starter. Soms is enige ervaring gewenst, soms ook niet. In sommige gevallen telt stage-ervaring ook mee, voor een HBO starter.

Ben je, als HBO starter, op zoek naar een uitdaging? Kijk dan even tussen onze vacatures, wellicht zit jouw ideale baan, als startende HBO'er, er wel tussen!

Als jóuw baan er niet tussen zit, maar je wilt wel graag aan de slag in een mooie nieuwe baan, schrijf je dan vrijblijvend bij ons in. We gaan voor jou, als startende HBO'er heel graag aan de slag!

Dus, HBO starters, kom naar Pienk !!  030- 27 67 187

Op zoek naar een HBO starter?

Veel werkgevers zijn op zoek naar HBO Starters, de high potentials op de arbeidsmarkt. Pienk heeft veel startende HBO'ers in de database en als we de ideale HBO Starter voor u nu niet in de database hebben, gaan we er voor u naar op zoek!

Dus, ook voor HBO Starter, startende HBO'ers op de arbeidsmarkt, bel gerust met Pienk, 030 - 27 67 187. We maken voor u de beste match!